NHL: Washington Capitals - Winnipeg Jets | Maalikuninkaat samassa askissa!!

Julkaistu: 12.03.2018 13:42


NHL: Washington Capitals - Winnipeg Jets | Maalikuninkaat samassa askissa!!
NHL | Washington Capitals - Winnipeg Jets | 01:00
LeoVegas LeoVegas

Capital One Arenalla kohtaavat Washington Capitals ja Winnipeg Jets.

Katso myös: Laine vs. Ovechkin H2H-kohteet
Nordicbet tarjoaa Laineen ja Ovechkinin välille jopa yhdeksän erilaista H2H-kohdetta!

Molempien viimeaikaisista otteluista päätellen tätä kohtaamista on todellakin odotettu! Kohtaavathan tässä pelissä änärin tämän hetken kaksi kovinta maalaria, Alex Ovechkin ja Patrik Laine.

Oppi-isä ja oppipoika tai idoli ja fani, miltä kantilta tahansa tuota sukupolven vaihdosta haluaa katsastaa. Yhtäkaikki, molemmat ovat ampuneet tällä kaudella tasan 40 osumaa vastustajiensa nuottiin ja kamppailevat tasatahtiin maalikuninkuudesta. Rick Nash voitti aikoinaan änärin maalikuninkuuden 19-vuotiaana.

Laine ja Ovechkin ovat olleet samassa askissa kolmesti. Laine ei ole tehnyt yhtään tehopinnaa noissa peleissä. Ovechkin on sen sijaan mätkinyt kaksi maalia ja vielä toisen mokoman syöttöpinnoja.

Tänään nähdään, onko pahaenteisesti ilmassa tyyntä myrskyn edellä. Ovechkin ei ole tehnyt nimittäin yhtään pinnaa kolmeen otteluun. Laine on sen sijaan takonut 11:ssä peräkkäisessä pelissä 15 maalia ja tehnyt 21 tehopinnaa.

Molempien maalikertoimet on painettu ymmärrettävästi pohjalukemiin. Lisävihjeessämme kokeilemme sen sijaan Anytime Wincastia, missä molempien maali yhdistettynä oman joukkueen voittoon antaa pientä lisäjännitystä ja ennenkaikkea myös voittoa osuessaan!

Anytime wincast kohteita pystyt pelaamaan Mr Greenillä, Leo Vegasilla sekä Toto2:lla. Bookereiden arvosteuluihin pääset tästä >> Mr Green, Leo Vegas, Toto2

Joukkueet kohtasivat helmikuussa Bell MTS Placessa, missä Jets oli kaikkea muutakuin vieraskorea ja päihitti Capsin 4-3 jatkoilla. Tuolloin sen ykkössentteri Mark Scheifele ampui kaksi nyyttiä ja syötti vielä kolmannen. Tänään Jets antaa melkoisesti tasoitusta, jos kanukki joutuu olemaan taas sivussa joukkueensa rosterista. Se ei silti tarkoita automaattisesti sitä, että Caps kävelee Jetsin yli.

Braden Holtby (29-15-4, 3.03 GAA) ja Connor Hellebuyck (35-11-8, 2.38 GAA) seisovat tänään paljon vartioina joukkueiden maalinsuilla, ellei maailmankirjat ole sekaisin.

Katso myös: 10€ ilmainen peliraha ilman talletusta
Vuonna 2016 avattu Betser vedonlyönti tarjoaa nyt 10€ ilmaisen pelirahan ilman kierrätysvaatimusta. Lunasta bonus siirtymällä Betserin sivustolle tästä ja rekisteröi uusi pelitili. Tämän jälkeen lyö 20€ arvoinen veto ja saat 10€ ilmaisbonuksen. Tarjous ei sisällä kierrätysvaatimuksia, eli voit kotiuttaa kaikki voittosi heti.

Pelivalintamme:

Ottelussa tehdään yli 6.5 maalia @2.65

LeoVegas - Lue arvostelu

2.65

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.65

Stay cool & nappaa 150€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.65

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betser - Lue arvostelu

2.65

Betser bonus nyt 10€ ilmaisraha ilman kierrätystä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.65

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.60

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LV BET - Lue arvostelu

2.50

Lunasta uusi 50€ arvoinen bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

2.25

Hyödynnä 100€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan