NFL: Washington Football Team - Kansas City Chiefs

NFL | Washington Football Team - Kansas City Chiefs | 20:00 | 17.10.2021
Kohde sulkeutuu: 17.10.2021 20:00
Kaksi viikkoa sitten KC voitti Philadelphian 12 pisteellä. Washington lienee heikompi kuin Philly.Nyt on vastakkain kaksi heikkoa puolustusta, ja se näkyy totals-kertoimissa. Washington Football Teamin ja Kansas City Chiefsin ottelun totals-raja on hilattu 54 pisteeseen, ja sekin tuntuu matalalta.

Kansas City Chiefsin puolustus on päästänyt koko NFL:n eniten pisteitä 32.6 per ottelu. Washington on tässä listassa kakkosena 31 pistettä per ottelu.
Kauden alla Chiefs oli vetomarkkinoiden ykkössuosikki voittamaan talven Super Bowl, mutta joukkue putoaa listassa alaspäin. Toki kummallakin joukkueella on vielä aikaa saada puolustus kuntoon, mutta eipä se välttämättä onnistu.

Kumpikin joukkueista on nyt voittosuhteessa 2-3. Viime kierroksella kumpikin hävisi ja päästi luonnollisesti paljon pisteitä. Kansas City hävisi Buffalolle 20-38 ja Washington New Orleansille 22-33.

Chiefs on jo pitkään ollut suhteessa vetomarkkinaan alisuorittaja. 13 kertaa viimeisistä 16 ottelusta se on hävinnyt vetomarkkinan antaman pistetasoituksen. Joukkueesta tuli suosittu, kun QB Patrick Mahomes nousi huipulle ja KC vei Super Bowlin. Vetoväki suosii joukkueita, joilla on ylivoimaisen hyvä hyökkäys.

KC:n hyökkäys hoitaa voiton


Pari viikkoa sitten KC hoiti tasoituksen. Se lähti vierasotteluun Philadelphia Eaglesia vastaan 5.5 pisteen suosikkina ja voitti melko vaivattomasti 42-30.
Tällä viikolla tasoituskertoimet ovat melko lailla samalla tasolla kuin Philly-ottelussa. Eli vedot voisi suunnitella vain sen mukaan, että kumpaa pitää parempana, Washingtonia ja Philadelphiaa.

KC:n hyökkäyksen linja on kolhuilla, ja se on aina ongelma. Lisäksi vielä keskushyökkääjä Edward-Helaire on sairastuvalla ja nopeaakin nopeampi laituri Hill on statuksella questionable.
Washingtonillakin on loukkaantumishuolia. Tässä vaiheessa NFL-kautta näitä vääjäämättä alkaa kasaantua. Washingtonilta ainakin Curtis Samuel ja Logan Thomas ovat sivussa.

Tässä matsissa matchupit menevät niin, että kummallakin on kehno puolustus, mutta KC:n hyökkäys on edelleen erinomainen, kun taas Washingtonin hyökkäys on alle keskitason.


Philly on parempi kuin Washington kummallakin puolella palloa, joten KC:n tasoitus on pelikelpoinen. Arvio lopputuloksesta voisi olla sama jolla KC voitti Philadelphian eli 40-32.

Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Kansas City Chiefs -6.5 @1.91

Comeon! - Lue arvostelu

1.91

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.91

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.9

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.88

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.86

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.85

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan