NFL: Washington Football Team - New York Giants

NFL: Washington Football Team - New York Giants
NFL | Washington Football Team - New York Giants | 03:20 | 17.9.2021
Kohde sulkeutuu: 17.09.2021 03:20
Washingtonin puolustuksen linja on niin hyvä, että sen varaan voi laittaa betsin, kun vastus on yhtä heikko kuin Giants.NFL:n avauskierroksella Washington Football Team hävisi kotonaan Los Angeles Chargersille 16-20. New York Giantskin hävisi kotimatsinsa, Denver Broncos oli parempi 27-13.

Washingtonin ottelu Chargersia vastaan oli kova taisto. Se lähti peliin 2.5 pisteen suosikkina, mutta tappio tuli ja kaiken lisäksi joukkueen aloittava pelinrakentaja, veteraani Ryan Fitzpatrick joutui sivuun lonkkavamman vuoksi. Fitzpatrickin tilalle tuli kakkosmies Taylor Heinicke. Hän ei ole häävi pelimies, mutta nyt homma sujui. Heinicken 15 heitosta vain neljä meni ohi, tuloksena mukavat 122 jaardia ja yksi maali, eikä ainuttakaan syötönkatkoa.

Washington ei ole häävi joukkue, mutta sen puolustuksen linja saattaa olla liigan vaikka paras. Chase Young on linjan ykköspelaaja, ja hänen johdollaan Washingtonin puolustus dominoin Chargersin hyökkäystä viime ottelussa. Chargers ei päässyt juosten kuin 3.2 jaardia per yritys. Chargersin QB Herbert jäi vain noin seitsemään jaardiin per onnistunut heitto, ja siihen päälle syötönkatko sekä kaksi säkkiä.

Broncoskin nollasi Giantsin juoksupelin


New York sai Denveriä vastaan kauden avauksessa tehtyä vain 13 pistettä. Broncos sai nollattua lähes kokonaan Giantsin juoksupelin, ja se olisi osviittaa siitä, että Washingtonia vastaan Giants juoksee vieläkin heikommpin. Giantsin ykkös-RB Saquon Barkley juoksi avausmatsissa vain 27 jaardia. Barkley on vielä tähän otteluun listattu statuksella questionable. Giantsien QB Daniel Jones heitti 37 yrityksestä peräti 15 hutiin, eikä joukkueen hyökkäysvuoroissa oikein ollut minkäänlaista tasaisuutta.


Washingtonin QB-tilanne ei tunnu niin pahalta kuin voisi luulla. Tason pudotus Fitzpatrickista Heinickeen ei ole kovinkaan paljon, eikä Giantsin puolustus ole häävi. Denverin hyökkäys ei varmastikaan ole lähelläkään liigan parhaita, ja silti se teki Giantsia vastaan 27 pistettä. Sitten toisaalta Washingtonin puolustus on selvästi parempi kuin New Yorkin hyökkäys.
Match upit ovat Washingtonille kallellaan. Laitetaan pelikupongille Washington -3.5, kerroin on parhaimmillaan yli kakkosen. Valistunut arvio loppulukemiksi 24-17.

Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Washington Football Team -3.5 @2.04

Pinnacle Sports - Lue arvostelu

2.04

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.00

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.00

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.95

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.94

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.94

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.94

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders