MLB: Washington Nationals - Atlanta Braves

Julkaistu: 07.08.2018 16:21


MLB: Washington Nationals - Atlanta Braves
MLB | Washington Nationals - Atlanta Braves | 02:05
Royal Panda Royal Panda
Hyvässä iskussa olevat Nationals ja Braves kohtaavat doubleheadearissa. Vihjeemme liittyy jälkimmäiseen otteluun, mistä on lupa odottaa vähäjuoksuista taistoa. Joukkueet ovat kohdanneet kuluvalla kaudella 12 kertaa ja voitot ovat Bravesin hyväksi 7-5 ja viidessä ottelussa on jääty alle kahdeksaan juoksuun. Hyvästä vireestä huolimatta Nationals löi edellisessä sarjassa Redsiä vastaan vain yhdeksän juoksua ja Braves iski neljän ottelun sarjassa Metsiä vastaan 11 juoksua.

Nationals lähtee otteluun syöttäjänään Max Scherzer, joka on kolmessa edellisessä ottelussa syöttänyt yhteensä 20 vuoroparia, antaen 15 hittiä ja neljä ansaittua juoksua. Bravesin Scherzer on kohdannut kotikentällä kahdesti kuluvan kauden aikana. Hän syötti otteluissa yhteensä 15 vuoroparia ja antoi 10 hittiä ja kaksi juoksua. Ottelut päättyivät Nationalsin voittoihin, juoksuin 2-0 ja 6-2.

Bravesin syöttäjänä aloittava Sean Newcomb syötti edellisessä startissaan Dodgersia vastaan 8.2 vuoroparia, antaen yhden hitin ja yhden juoksun. Edellisessä vieraspelissä hän meni kuusi vuoroparia ja antoi neljä hittiä ja yhden juoksun. Newcomb ei ole tämän kauden aikana Nationals Parkilla syöttänyt, mutta toukokuun lopussa hän syötti kotiottelussa Nationalsia vastaan seitsemän vuoroparia ja antoi neljä hittiä ja kaksi ansaittua juoksua, Bravesin voittaessa ottelun juoksuin 4-2.

Luvassa on tiukka taisto voitosta ja aloittavilta syöttäjiltä on lupa odottaa vahvoja otteita. Alle 7.5 juoksulle tarjottu kerroin on hieman turhan korkea ja tähän tartumme kiinni.

Katso MLB:tä ilmaiseksi!


Baseballia veikataan Suomessa enemmän kuin muissa pohjoismaissa yhteensä. Major League Baseball (MLB) on maailman kovin baseball-sarja, samalla myös Yhdysvaltojen kansallispeli. Baseball on yksi lajeista joissa vedonlyöjät tekevät eniten voittoa vain tilastojen perusteella. Tämä laji näkyy Unibetilla ilmaiseksi suorana lähetyksenä ja voit samalla lyödä vetoa.

Pelivalintamme:

Alle 7.5 juoksua @2.05

Guts - Lue arvostelu

2.05

Hyödynnä 100€ talletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
LV BET - Lue arvostelu

2.03

Lunasta uusi 50€ arvoinen bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

2.02

Hyödynnä 100€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.02

Nappaa 100€ bonusta Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.01

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.00

Lunasta 100% talletusbonus 150€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.98

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.98

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.98

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Tipbet - Lue arvostelu

1.95

Tarjolla 15€ ilmaista pelirahaa pelkällä tilinavauksellaLue arvosteluSiirry pelaamaan