MLB: Washington Nationals - Atlanta Braves

Julkaistu: 09.08.2018 16:13


MLB: Washington Nationals - Atlanta Braves
MLB | Washington Nationals - Atlanta Braves | 20:05
Royal Panda Royal Panda
Nationalsin ja Bravesin välinen sarja etenee neljänteen otteluun, vieraiden johtaessa sarjaa voitoin 2-1. Nationals avasi sarjan komealla 8-3 voitolla, mutta kahdessa seuraavassa ottelussa se onnistui lyömään vain neljä juoksua. Tänäänkin juoksut saattavat olla kotijoukkueelle tiukassa. Nationalsilla ei sen suuremmin enää panosta ole, mutta Bravesilla sitä vastoin on. Braves on kiinni villikorttipaikassa pudotuspeleihin, mutta itäisen divisioonan kärjessä oleva Phillies on yhä saavutettavissa.

Nationals lähtee otteluun syöttäjänään Gio Gonzales, joka on viimeisissä 11 startissa syöttänyt 6.06 ERAlla ja vastustajat osuvat hänen syöttöihin .303 keskiarvolla. Edellisessä startissaan hän syötti kotiottelussa Redsiä vastann 3.2 inningiä ja antoi 10 hittiä, sekä viisi ansaittua juoksua. Kotikentällä Gonzalesin ERA on "vain" 3.75, siitäkin huolimatta, että WHIP on peräti 1.65 ja osumakeskiarvo .281.

Bravesin syöttäjänä aloittava Aníbal Sánchez oli liekeissä edellisessä startissaan. Hän syötti vierasottelussa Metsiä vastaan kuusi vuoroparia ja antoi vain kaksi osumaa, sekä yhden juoksun. Sánchez on kohdannut Nationalsin kuluvalla kaudella kolme kertaa. Hän syötti kyseisissä otteluissa yhteensä 16 vuoroparia ja antoi yhdeksän hittiä, sekä kolme ansaittua juoksua. Kahdeksassa startissa tien päällä Sánchez on 5W-1L, ERA 3.13, WHIP 1.11 ja vastustajat osuvat hänen syöttöihin .206 keskiarvolla.

Braves on viimeisistä 10stä ottelustaan voittanut kahdeksan ja sillä on tämän illan ottelussa pitcher-etu. Sánchez on neljässä päiväottelussa syöttänyt 1.82 ERAlla ja vastustajat ovat osuneet hänen syöttöihin vain .145 keskiarvolla. Bravesille jokainen voitto on kultaakin arvokkaampi. Reilusti yli kakkosen kerroin vieraiden voitolle riittää lapulle mainiosti.

Katso MLB:tä ilmaiseksi!


Baseballia veikataan Suomessa enemmän kuin muissa pohjoismaissa yhteensä. Major League Baseball (MLB) on maailman kovin baseball-sarja, samalla myös Yhdysvaltojen kansallispeli. Baseball on yksi lajeista joissa vedonlyöjät tekevät eniten voittoa vain tilastojen perusteella. Tämä laji näkyy Unibetilla ilmaiseksi suorana lähetyksenä ja voit samalla lyödä vetoa.

Pelivalintamme:

Atlanta Braves @2.14

Unibet - Lue arvostelu

2.14

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.14

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.14

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.11

Lunasta 100% talletusbonus 150€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Guts - Lue arvostelu

2.10

Hyödynnä 100€ talletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.10

Bethard - kovien pelaajien paikka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.10

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

2.09

Hyödynnä 100€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
LV BET - Lue arvostelu

2.08

Lunasta uusi 50€ arvoinen bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan