MLB: Washington Nationals - New York Mets

Julkaistu: 16.05.2019 10:10


MLB: Washington Nationals - New York Mets
MLB | Washington Nationals - New York Mets | 20:05
Unibet Unibet
Vaisua kautta pelaava Washington Nationals on viimeisistä 10stä pelistään voittanut vain kolme. National Parkillakaan ei ole ollut sen suuremmin syytä riemuun, sillä 20sta kotiottelusta kasassa on vain kahdeksan voittoa. Nationalsin ja Metsin välinen sarja etenee finaaliin voittojen ollessa tasan 1-1, kun Nationals niisti jälkimmäisestä ottelusta voiton juoksuin 5-1. Mets on viimeisistä kahdeksasta vieraspelistään voittanut vain kaksi.

Kotijoukkue lähtee otteluun syöttäjänään Aníbal Sánchez, joka on vaarassa tehdä kyseenalaista ennätystä. Sánchez on kahdeksassa startissaan mennyt 0W-6L, ERA 5.27 ja WHIP 1.68. Nationalsin syöttäjistä vain Jason Marquis on aloitti aikoinaan kauden rekordilla 0W-7L, joten yhden tappion myötä Sánchez olisi hänen kanssaan tasoissa. En kuitenkaan usko, että näin käy. Kolmessa startissa kotikentällä konkarisyöttäjä on mennyt 0W-1L, ERA 5.06, WHIP 1.44 ja vastustajat ovat osuneet hänen syöttöihin .250 keskiarvolla. Aivan totaalisia romahduksia mieheltä ei ole nähty ja muun muassa Piratesia vastaan hän syötti kotikentällä seitsemän vuoroparia, antaen seitsemän hittiä ja kaksi ansaittua juoksua.

Metsin syöttäjänä aloittava Zack Wheeler on neljässä startissa tien päällä mennyt 1W-1L, ERA 3.96, WHIP 1.24 ja vastustajat osuvat hänen syöttöihin .240 keskiarvolla. Edellisessä startissaan Wheeler antoi todella heikosti lyövää Marlinsia vastaan seitsemän vuoroparin aikana yhdeksän hittiä, jotka johtivat miehen onneksi vain kahteen ansaittuun juoksuun. Wheeler on tällä kaudella syöttänyt Nationalsia vastaan kahdessa ottelussa yhteensä 9.2 inningiä ja antoi 10 hittiä ja 11 ansaittua juoksua.

Bookerit ovat kertoimien suhteen liikuttavan yksimielisiä, mikä hämmentää allekirjoittanutta. Wheeler ei ole mikään sateentekijä joukkueelleen ja Sánchezilta löytyy potentiaalia parempaan. Tasabookki olisi lähempänä totuutta.

50€ bonus + 100% kerroinkorotus ensimmäiselle yhdistelmävedolle!


Energybet antaa kaikille pelaajille jopa 50€ bonuksen, jonka voit käyttää ensimmäisen yhdistelmävetosi panostukseen. Samalla ensimmäinen yhdistelmävetosi kerroin tuplataan! Siirry Energybetille tästä tai lue lisää bonuksesta Energybet arvostelustamme.

Pelivalintamme:

Washington Nationals @2.30

Coolbet - Lue arvostelu

2.30

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.20

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.20

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.20

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

2.20

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.20

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

2.20

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Energybet - Lue arvostelu

2.20

Tuplaa ensimmäisen yhdistlemävetosi kerroin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan