MLB: Washington Nationals - New York Mets

Julkaistu: 23.09.2018 11:02


MLB: Washington Nationals - New York Mets
MLB | Washington Nationals - New York Mets | 20:35
Mets jahtaa neljän ottelun sarjan voittoa Washingtonissa. Voitot ovat vieraiden hyväksi nyt 2-1. Metsin syyskausi on ollut kaikipuolin onnistunut ja nykyisellä voittotahdilla joukkue olisi taistellut jopa pudotuspelipaikasta. Surkea alkukausi ehti kuitenkin pilaamaan haaveet kauden jatkumisesta runkosarjan jälkeen. Metsin offensea haukuttiin rajusti ennen All Star-taukoa, mutta esimerkiksi viimeisissä 20ssa ottelussa Mets on lyönyt National Leaguen neljänneksi eniten juoksuja. Iso vaikutus on myös parantuneella puolustuspelillä, sillä Mets on kyseisellä 20n ottelun jaksolla antanut Brewersin jälkeen vähiten juoksuja. Nationalsin offense on ollut myös kovassa iskussa, mutta syöttäjät eivät ole onnistuneet aivan yhtä hyvin.

Kotijoukkueen syöttäjänä aloittaa Eric Fedde, kenelle startti on neljäs loukkaantumisensa jälkeen. Palattuaan rosteriin Fedde starttasi kotikentällä Cardinalsia vastaan ja antoi viiden vuoroparin aikana neljä hittiä, sekä neljä ansaittua juoksua. Tämän jälkeen Fedde syötti kaksi vahvaa peliä tien päällä. Fedde onkin tappioton vieraissa, mutta viidessä startissa kotikentällä hän on 0W-3L, ERA 5.09 ja WHIP 1.48.

Mets lähtee otteluun syöttäjänään Steven Matz, joka syötti edellisessä startissaan viiden vuoroparin shutoutin, vierasottelussa Philliesiä vastaan. Syyskuun kahdessa startissa tien päällä Matz on antanut 12 vuoroparin aikana vain viisi hittiä ja yhden ansaitun juoksun. Kuukauden neljässä startissa Matz on syöttänyt yhteensä 23.1 vuoroparia, antaen vain 11 osumaa ja hänen WHIP on 0.90 ja vastustajat osuvat hänen syöttöihin .141 keskiarvolla.

Nationals on ottelussa yliarvostettu. Tasabookki olisi huomattavasti lähempänä todellisuutta. On kuitenkin arvoitus mitä tapahtuu, kun Fedde ja Matz siirtyvät vaihtopenkin puolelle, joten on turvallisempaa pelata Metsin johtoasemaa viiden vuoroparin jälkeen.

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot Redbetillä!


Redbet on markkinoiden kärkeä kertoimissa ja nyt ensitallettaja saa 20€ edestä ilmaisvetoja! Ilmaisevedot eivät sisällä lainkaan kierrätysvaatimuksia.
Redbet: Lunasta 20€ ilmaisvedot täältä >>

Pelivalintamme:

Johtaa jälkeen 5 vuoroparin: New York Mets @2.37

Rizk - Lue arvostelu

2.37

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.30

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.30

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

2.30

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.30

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.30

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Karamba - Lue arvostelu

2.25

Lunasta 10€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan