NBA: Washington Wizards - Brooklyn Nets

Julkaistu: 01.12.2018 09:55


NBA: Washington Wizards - Brooklyn Nets
NBA | Washington Wizards - Brooklyn Nets | 02:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Betsafe.com
Katso tämä ja kaikki muut NBA-ottelut ilmaiseksi netissä! Lue lisäohjeita NBA live streameistä NBA Live Stream-sivultamme tai siirry suoraan Betsafen sivustolle tästä.

Itäisen konferenssin kamppailussa nähdään Washingtonin ja Brooklynin välinen kamppailu, jossa molemmat joukkueet ovat kovassa rasitustilassa. Molemmat joukkueet pelaavat kolmannen ottelunsa neljän päivän sisään ja toisen ottelun peräkkäisenä iltana. Kotietu onkin tänään isossa merkityksessä, kun Brooklyn joutuu hieman matkustamaan etelämmäs pääkaupunkiin.

Washingtonista povattiin mahdollista yllättäjää idässä kärkikahinoihin haastamaan Torontoa, Bostonia ja Philadelphiaa, mutta esitykset tähän mennessä on ollut melko ailahtelevia. Puolustus ei toimi ja peli-ilme heittelee illasta toiseen. Washington onkin mahdollinen joukkue, mikä hajoaa seuraavaksi ja lähtee hakemaan uusia rakennuspalikoita. Washington otti kaksi hyvää voittoa New Orleansista ja jatkoajalla Houstonista, mutta on tämän jälkeen romahtanut kaksi peliä putkeen ja hävinnyt isoilla lukemilla.

Washington onkin ollut pinteessä juurikin vieraskentillä ja voittanut vain kaksi vierasottelua. Tänään he nauttivat kotiedusta joka on selkeästi heille tärkeä, sillä kuusi heidän kahdeksasta voitostaan on tullut kotikentällä. Olemme tässä ottelussa heidän puolellaan, sillä Brooklyn pelasi myös eilen kovan ottelun Memphisiä vastaan ja ottelussa pelattiin jopa kaksi jatkoaikaa. Brooklyn on nyt hävinnyt viisi ottelua putkeen ja matkustaminen heti tupla jatkoaikaottelun jälkeen ei ole helppoa. D'Angleo Russell kellotti yli 45 minuuttia ja Spencer Dinwiddie lähes 43 minuuttia, joten avainpelaajien kuormitus on ollut kovaa. Russell pelasi vielä aiemmassa ottelussakin 35 minuuttia.

Emme usko Brooklynin focuksen säilyvän tässä vierasottelussa yhtä hyvin ja kevyellä tasoituksella olemme Washingtonin kelkassa. Lisäksi Washingtonille palaa kokoonpanoon eilisen ottelun missannut Otto Porter Jr, joka vahvistaa heitä hieman ja tuo ainakin yhdet tuoreet jalat kentälle.

Pelivalintamme:

Washington Wizards -4,5 @1.90

Nordicbet - Lue arvostelu

1.90

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.90

Nappaa 100€ vedonlyöntibonus Betssonille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.90

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan