NBA: Washington Wizards - Cleveland Cavaliers

NBA | Washington Wizards - Cleveland Cavaliers | 02:05 | 31.12.2021
Kohde sulkeutuu: 31.12.2021 02:05
Ricky Rubio on loppukauden sivussa, ja se on iso, iso miinus Clevelandille. Washington on myös juuri nyt täysin rampa joukkue.Cleveland Cavaliers pelaa NBA:ssa ensi yönä Washingtonissa Wizardsia vastaan. Cavaliersin voittosuhde on nyt 20-14 ja Wizardsin 17-17. Washington on nyt hävinnyt kolme kotimatsia putkeen, ja viimeksi se hävisi vieraissa Miami Heatille seitsemällä pisteellä. Clevelandkin meni viime kierroksella häviämään, kun New Orleans Pelicans voitti neljällä pisteellä.

Clevelandin tappio viime kierroksella oli joukkueelle kallis. Mainio veteraani Ricky Rubio loukkasi polvensa niin pahasti, että hän on sivussa koko loppukauden. Kun joukkueen ykköstakamies Darius Garlandkin on nyt koronakaranteenissa, niin Cleveland joutuu pelaamaan ainakin hetken ilman kolmea parasta takamiestään. Collin Sexton joutui sivuun jo aikaisemmin, ja hänkin on poissa koko loppukauden.

Rubion poissa olo tulee tuntumaan Clevelandin joukkueessa pahasti. Loistava alkukausi oli suurelta osin pitkien miesten ja takamiesten tasapainon ansiosta. Rubio oli erinomainen kakkosketjun pelinrakentaja, eikä hänelle mitenkään löydy korvaajaa.

Pangosille iso homma


Clevelandin avausviisikon ykköstakamies taitaa nyt sitten ainakin vielä muutaman matsin olla rookie Kevin Pangos. Hän ei missään nimessä ole NBA:n avausviisikon tasoinen pelaaja. Cavaliersin peli tulee kärsimään pahemman kerran.
Rubion, Garlandin ja Sextonin lisäksi vielä sentteri Jarrett Allen ja hyvin heittävä Cedi Osman ovat sivussa karanteeneissaan.

Washington on voittanut viimeisistä kahdeksasta ottelusta vain kaksi. Joukkue aloitti kauden hyvin, mutta sittemmin peli on hyytynyt. Korona on osunut Washingtoniin pahemman kerran, mutta niin myös vastustajiin. Miami vastaan Washington -ottelussa Heatilla oli mukana vain kahdeksan pelaajaa, ja Washingtonilla oli pelaajia, jotka olivat vasta hiljattain liittyneet joukkueeseen. Tällä hetkellä kahdeksan Washingtonin pelaajaa on karanteenissa.


Kertoimet otteluun ovat noin 1.70 – 2.15. Kumpikin on täysin rampa joukkue. Ricky Rubion kanssa Clevelandin betsaaminen olisi ollut fiksu idea, mutta nyt hieman arveluttaa. Cavsin pelin tekeminen on hyvin ohkaista juuri nyt.
Otetaan kuitenkin varovainen, pienen panoksen tasoitusveto Clevelandille. Tasoitus on kaksi pistettä. Clevelandin on nostettava jostain alaliigan syvyyksistä mukaan kunnon takamies, ja se on sitten hieman lottoa, että miten homma toimii.Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Cleveland Cavaliers +2 @1.96

Fastbet - Lue arvostelu

1.96

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.96

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.96

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.96

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.85

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan