NBA Preseason: Washington Wizards - New York Knicks

Julkaistu: 01.10.2018 21:23


NBA Preseason: Washington Wizards - New York Knicks
NBA Preseason | Washington Wizards - New York Knicks | 02:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Betsafe.com
Katso tämä ja kaikki muut NBA-ottelut ilmaiseksi netissä! Lue lisäohjeita NBA live streameistä NBA Live Stream-sivultamme tai siirry suoraan Betsafen sivustolle tästä.

Itärannikon kaksi verivihollista kohtaavat toisensa harjoitusottelussa jenkkien pääkaupungissa Washingtonissa. Molemmissa joukkueissa koettiin jonkin verran pelaajavaihdoksia ja fiilikset molempien joukkeuiden suhteen on vähän niin ja näin. Knicks lähtökohtaisesti ei tule säväyttämään, varsinkaan kun latvian jätti Kristaps Porzingis on vielä loukkaantuneena. Washington taas oli vielä hiljattain todella lupaava joukkue nousemaan todellakin itäisen konferenssin parhaimmistoon, mutta kokenut pientä inflaatiota.

Washingtonista lähti puolalainen veteraanicenteri Marcin Gortat, joka siirtyi LA Clippersiin. Tämä oli hyvä liike seuralta, mutta tilalle tullut pelaaja on myös kysymysmerkki lopulta. Legendaarinen Dwight Howard signattii Washingtoniin ja hän on joko hitti tai huti. Viime vuodet on mennyt ailahdellen eri seuroissa ja hän ei ole enää ollut sama vanha itsensä. Viime kausi kuitenki oli jokseenkin positiivinen ja oli Charlotte Hornetsille tärkeä pelaaja ja oli totutun jämäkkä korin alla koko kauden.

New York Knicks antoi potkut Jeff Hornacekille, joka ei kahdessa kaudessa saanut Knicksissä mitään aikaan. Nyt Knicksiä valmentaa Memphisin vanha päävalmentaja David Fizdale. Knick varasi draftissa yhdeksäntenä 19 vuotiaan laiturin Kevin Knoxin kovasta Kentuckyn yliopistosta. Hän on mielenkiintoinen nuorukainen josta voi kuoriutua Knicksin rotaatioon pelaaja joka voi heti tulokaskaudellaan päästä hyville minuuteille. Knicksissä on paljon tulevaisuuden talenttia, mutta yksikään näistä ykköskierroksen varauksista mitä Knicksissä Porzingisin lisäksi viime vuosina on ollut, ei ole ainakaan vielä säväyttänyt mitenkään erityisemmin.

Porzingis on siis poissa, mutta niin on myös Howard Washingtonilta. Ykköspelaajia Washingtonilta peluutetaan varmasti se noin 20 minuuttia ja vaikka he olisivat ensimmäisen puoliajan jälkeen johdossa, voi Knicks hyvinkin tulla takaa ohi niinkuin harjoituspeleissä monesti käy. Jos olet lukenut aiempia vihjeitämme, olemme monesti ollut isojen altavastaajien kyydissä harjoituspeleissä. Harjoituspeleissä ei voi olettaa isojen suosikkien pitävän yhtään samalla lailla kuin runkosarjassa, joten varsinkin isot kertoimet ovat todellakin kokeiltavia pelikohteita. Lähdemme siis havittelemaan Knicksin voittoa, mutta himpun verran pienemmällä panoksella kuin normaalisti.

Lunasta 30€ ilmaisvedot!


888sport on nyt myös Suomeksi! Tällä hetkellä kaikki uudet suomalaiset pelaajat saavat tervetuliaisbonuksena 30€ arvosta ilmaisvetoja.Voitot ovat täysin kierrätysvapaita ja minimikerroin on ainoastaan 1,50!
888sport: Lunasta 30€ ilmaisvedot täältä >>

Pelivalintamme:

New York Knicks @3.35

Mr Green - Lue arvostelu

3.35

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

3.35

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

3.35

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

3.35

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

3.35

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

3.25

Lunasta 100% talletusbonus 150€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

3.19

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

3.19

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Yobetit - Lue arvostelu

3.10

Yobetit - Hyödynnä 150€ bonus tai 10€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan