Valioliiga: Watford - Liverpool

Valioliiga: Watford - Liverpool
Valioliiga | Watford - Liverpool | 14:30 | 16.10.2021
Kohde sulkeutuu: 16.10.2021 14:30
Maajoukkuetauko on ohitse ja palataan taas Valioliigafutiksen pariin. Viikonlopun aloittaa lauantaina iltapäivästä Watford – Liverpool peli, jossa vieraat ovat iso suosikki. Millä numeroilla Liverpool hake pisteet Watfordin kotikentältä? Brassipelaajien todennäköinen puuttuminen voi tuoda vieraiden maalivahtipelaamiseen pientä epävarmuutta.Tilastoista tukea ja turvaa?


Joukkueiden 10 viimeistä peliä Valioliigassa ja muissa peleissä kertovat paljon. Niiden tulokset vaihtelevat valtavasti. Watfordilla mukana tässä setissä on Valioliigaa, Englannin Liigacupia ja yksi ystävyysottelu, mutta silti tulokset eivät vakuuta. 3-1-6 tilastot ja maaliero 10-16. Kuudesta viimeisimmästä pelistä se on voittanut vaan Valioliigan alkukauden mätisäkin Norwichin 1-3 vieraissa. Sen jälkeen se on hävinnyt Stokelle Liigacupissa 1-3, pelannut Newcastlen kanssa 1-1 tasapelin ja hävinnyt Leedsille 1-0.

Vastaan tulee Liverpool, jonka tappiosta on jo pitkä aika. 10 edellistä peliä se on pelannut 7-3-0 tilastoin ja maalieroilla 28-9. Näiden tilastojen perusteella 0,1 – 2,3 tulos tästä pelistä ei ole mikään mahdottomuus. Vastapalloon tähän tuleekin sitten tilasto aikaisemmista otteluista. Viime kauden vastaavan pelin Watford voitti 3-0. Sitä edellinen peli päättyi Watfordin kotikentällä 0-3 Poolin voittoon. Vuoden 2017 elokuun peli olikin sitten 3-3… Mitä ihmettä?Kuka tekee maalit?


Mohamed Salahin maalintekokerroin on vedetty melkoisen alhaiseksi, esimerkiksi Unibet tarjoaa sille 1.73 kerrointa. Kyseinen vedonlyöntisivusto ja monet muut betsifirmat tarjoavat myös Ensimmäisen ja Viimeisen maalin kertoimia tähän otteluun. Olisiko näistä kertoimista tähän peliin? Roberto Firmino voisi olla tässä hyvä veto, sillä Diego Jota on eri lähteiden mukaan sivussa tästä ottelusta. No perjantaina sekin selviää lehdistötilaisuudessa.
Millä kokoonpanoilla?


Watfordilla sivussa ovat varmuudella Peter Etebo, Francisco Sierralta ja Christian Kabasele. Joshua King parantelee loukkaantumistaan, toki voi aloittaa vaikka penkiltä tämän pelin.

Oletuskokoonpano:
Foster – Rose, Nkoulou, Troost-Ekong, Femenia – Sissoko, Kucka – Dennis, Cleverley, Sarr – Pedro

Liverpoolilta on poissa Harvey Elliott, Divock Origilla pelikunnon kanssa ongelmaa. Kolhuilla ovat Trent-Alexander-Arnold, Thiago ja Diogo Jota. Alisson ja Fabinho ovat sivussa maajoukkuepelien jälkeisten karanteenien takia.

Kelleher – Robertson, Matip, Gomez, Alexander-Arnold – Jones, Henderson, Milner – Mané, Firmino, Salah

Vetokohteet otteluun


Liverpoolin kertoimet on vedetty todella alhaalle tässä ottelussa ja vierasjoukkueen oletetaan hoitelevan tämän ottelun varsin helposti. Miten on? Valmistautuuko Pool tähän matsiin huolella, nyt kun maajoukkuetauko ja kaikki on takana. Missä kunnossa pelaajat ovat ja tekeekö Trent Alexander-Arnold paluun kokoonpanoon?

Molempien joukkueiden maalin saa kiinni tästä n. 1.85 – 1.90 kertoimella, Liverpool on kolmessa vieraspelissä päästänyt kolme maalia ja Watford on kolmessa pelissä tehnyt neljä maalia. Watford voi lähteä täysin paineettomasti tähän peliin suurseuraa vastaan, eiköhän sieltä se ainakin yksi maali livahda Liverpool-kassarin selän taakse. Jos Kelleher on vieraiden maalilla, päästänee yhden, vieraat toki voi tehdä vaikka kolme tai neljä maalia?

Pelivalintamme:

Molemmat tekevät maalin @2.05

Comeon! - Lue arvostelu

2.05

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.93

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.9

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.89

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.87

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.87

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

1.87

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.87

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.84

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 150€ bonus sekä lunasta 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.84

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonus aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan