Valioliiga: Watford - Southampton | Hurja kotikerroin tarjolla!

Julkaistu: 13.01.2018 02:38


Valioliiga: Watford - Southampton | Hurja kotikerroin tarjolla!
Valioliiga | Watford - Southampton | 17.00
LeoVegas LeoVegas
Watford jatkaa Valioliiga urakkaansa isännöimällä Southamptonia. Kymmenentenä oleva Watford ei ole pelannut viime aikoina aivan odotetulla tavalla, nimittäin sillä on viimeisestä viidestä Valioliiga ottelusta saaliina ainoastaan yksi voitto ja neljä tappiota. Mutta kun katsotaan koko syyskautta on Watfordin peli ollut oikein hyvällä tasolla. Suurin ongelma Watfordilla on ollut puolustaminen. Watford on päästänyt toiseksi eniten maaleja koko Valioliigassa.

Southampton on ollut yksi pahimpia alisuorittajia syksyn osalta Valioliigassa. Southampton taistelee tällä hetkellä putoamista vastaan yhdessä Stoken kanssa. 22 ottelusta Soton on onnistunut keräämään ainoastaan 20 pistettä. Southampton ei ole sen paremmin pelannut viime aikoina kuin Watfordkaan. Viidestä edellisestä Valioliiga ottelusta ainoastaan kaksi pistettä. Lisäksi Southampton kauppasi puolustaja Virgil van Dijkin pois joukkueesta.

Southampton on ollut todella huono vieraissa tämän kauden aikana. Soton on voittanut kymmenestä vierasottelusta ainoastaan yhden. Southampton joutuu lähtemään tähän otteluun ilman Charlie Austinia. Lähtökohdat tähän otteluun eivät ole kovinkaan hyvät vieraiden kannalta. Vaikka Watford ei ole pelannut kummoisesti kotona on heille tarjottava kerroin aivan liian suuri. Watford hoitelee sekaisin olevan Southamptonin.
Mr Green tarjoaa tällä haavaa netin parhaita kertoimia, ennen kaikkea Valioliiga-kohteisiin. Sivusto toimii muutenkin loistavasti ja mikäli rekisteröidyt Mr Greenille uutena asiakkaana nyt, saat myös 2x25€ ilmaisvedot - ilman kierrätysvaatimuksia. Voit tutustua sivustoon ja lunastaa 50€ ilmaisvedot ilman kierrätystä tästä >>Pelivalintamme:

1X2: Watford @2.50

Mr Green - Lue arvostelu

2.50

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan