Salibandyliiga: Welhot - TPS

Julkaistu: 31.10.2018 18:26


Salibandyliiga: Welhot - TPS
Salibandyliiga | Welhot - TPS | 14:00
Welhot saa lauantain ensimmäisessä Salibandyliigan ottelussa vieraita Turusta. Kuopiolaisten pakka on kohtalaisen hyvän kauden aloituksen jälkeen ollut melko sekaisin, mutta keskiviikkona se onnistui ryöstöretkessä Tampereelle, missä se nappasi tärkeät kaksi pistettä, kun Koovee taipui pitkän rankkarikisan jälkeen.

Koovee-ottelussa kummankaan joukkueen peli ei vakuuttanut millään tapaa. Pallonmenetyksiä tuli pelissä aivan tolkuton määrä ja pallo poltteli lähes jokaisen pelaajan lavoissa. Pelillisesti Koovee oli kuitenkin hienoisesti niskan päällä, mutta Welhojen onneksi sen viimeistely oli jälleen heikkoa. TPS:ää vastaan nykyisillä otteilla Welhoille on luvassa kylmää kyytiä. Viime kaudella Welhot voitti TPS:n Kuopiossa selvästi, mutta tämän jälkeen punakeltaiset ovat heikentyneet selvästi, kun taas mustavalkoiset vain vahvistunut.

TPS:aa vastaan on hyvin vaikea päästä maalipaikoille. Welhojen hyökkääminen on melko sekavaa, eikä yksilötaitoa löydy samaan tapaan kuin kärkijoukkueista joten sopii odottaa, että Kuopiossa ei montaa kertaa maalilaulut soi.

Lunasta 30€ ilmaisvedot!


888sport on nyt myös Suomeksi! Tällä hetkellä kaikki uudet suomalaiset pelaajat saavat tervetuliaisbonuksena 30€ arvosta ilmaisvetoja.Voitot ovat täysin kierrätysvapaita ja minimikerroin on ainoastaan 1,50!
888sport: Lunasta 30€ ilmaisvedot täältä >>

Pelivalintamme:

Maaleja yhteensä - Kotijoukkue: Alle 4.5 @2.05

Unibet - Lue arvostelu

2.05

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

2.05

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.05

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.05

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.05

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan