Bundesliiga: Werder Bremen - Dusseldorf

Julkaistu: 06.12.2018 23:02


Bundesliiga: Werder Bremen - Dusseldorf
Bundesliiga | Werder Bremen - Dusseldorf | 21:30
Werder Bremen on surkeassa kunnossa. Se on Bundesliigan sarjataulukossa sijalla yhdeksän, mutta viiden ottelun kuntopuntarissa se on viimeinen. Viime kierroksella Werder Bremen hävisi kotonaan Bayern Munchenille 1-2. Se oli joukkueen kolmas kotitappio putkeen. Ennen Bayern -ottelua se oli hävinnyt kotonaan Borussia Monchengladbachille 1-3 ja Bayer Leverkusenille 2-6.

Dusseldorf on Bundesliigan viimeinen yhdeksän pistettä Bremeniä perässä. Se on kuitenkin viisi viimeistä pelannut paremmin. Viime kierroksella Dusseldorf hävisi kotona Mainzille 0-1, mutta sitä ennen se pelasi tasurin Bayernin kotikentällä, lukemat huimat 3-3. Tätä ennen se oli voittanut kotonaan Hertha Berlinin 4-1.
Viime aikojen otteluista voisi sanoa, että Dusseldorf on pikku hiljaa hilaamassa itseään ylös pohjamudista. Bremenin luisun kestoa on hankala arvioida.

Kummankin joukkueen otteluissa ovat verkot heiluneet. Viimeisissä viidessä ottelussa Dusseldorfin peleissä on tehty 18 maalia, eli yli 3.5 kassia per peli. Bremenin matseissa on laitettu vielä paremmaksi, 20 maalia viiteen otteluun, eli neljä per ottelu.

Vetomarkkina on hilannut totals-rajojaan ylemmäs. Yli 3.5 maalia saa kertoimeksi vain 2.26, ja se on liian vähän peleihin. Laitetaan kupongille alle 3 osumaa asian handicapilla. Jos tulee kaksi maalia, niin kerrointa saa 2.05. Jos kolme, niin rahat palautetaan. Ja jos neljä, niin tuli huti.

Jos Dusseldorfin Bundesliigan vierasmatseista jätetään pois Bayern -hulluttelu, niin se on tehnyt viidessä viime vieraspelissä vain kaksi osumaa. Bremen on kahdessa viime kotimatsissa tehnyt maalin kummassakin.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

alle 3 maalia asian handicap @2.08

Unibet - Lue arvostelu

2.08

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.08

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.02

Bethard - Lunasta 50€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.00

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan