Championship: West Bromwich - Birmingham

Championship: West Bromwich - Birmingham
Championship | West Bromwich - Birmingham | 22:00 | 15.10.2021
Kohde sulkeutuu: 15.10.2021 22:00
Birminghamin hyökkääminen oli ennen maaottelutaukoa aivan onnetonta. Sillä perusteella totals-vedoista löytyy pelattavaa.Birmingham tekee muutaman kilometrin matkan naapurikylään West Bromwichin Hawthorns-stadionille. West Bromwich on Championshipin sarjakakkonen, paluu heti takaisin Valioliigaan on hyvin haarukassa. Viime kierroksella WBA tosin meni häviämään Stoken kentällä 0-1. Muutama päivä aikaisemmin WBA oli piessyt Cardiffin 4-0. Päävalmentaja Ismael päätti laittaa Stokea vastaan tyystin saman avauksen, mutta enää ei ollut paukkuja jäljellä. Maaottelutauko tuli joukkueelle hyvään saumaan.

Birminghamillekin tauko tuli hyvään paikkaan. Joukkue on ollut surkeassa kunnossa. Sillä on alla viiden voitottoman ottelun putki ja sarjasijoitus on nyt 16. Viime matsissa Birmingham hävisi kotonaan Nottinghamille 0-3.
Birminghamin maalinteko on ollut voitottoman putken aikana surkeaa. Se on viimeisissä viidessä ottelussa tehnyt vain yhden rankkarimaalin. Neljään viime otteluun Birmingham ei ole tehnyt minkäänlaista maalia.

Kauanko Bowyer saa jatkaa?


Birminghamin manageri Lee Bowyer oli vielä hetki sitten hyvässä maineessa, mutta nyt näyttää pahalta. Bowyer on peluuttanut joukkuetta kolmen puolustajan linjalla, mutta Nottinghamia vastaan homma meni täysin pieleen.Birminghamin taannoisen rankkarimaalin laukoi Watfordista hankittu Troy Deeney. Muuten Deeney on ollut pettymys. Maaleja on kasassa vain tuo yksi ja ainoa.

Stoke-matsi oli WBA:lta surkea peli, mutta nyt tauon jälkeen manageri Ismael saattaa hyvinkin laittaa kentälle saman avauksen. Tauon aikana pelaajia ollaan taas saatu kuntoon. Matt Clarke ainakin on pitkän sairasloman jälkeen taas pelikunnossa.
Birminghamin manageri Bowyerkin saattaa pitää edelleen kolmen pakin linjansa, mutta muuten jotain uutta voisi olla avauksessa. Deeney on aloittanut pelit vaihdossa, mutta nyt voisi olla paikka avauksessa.


Kertoimet otteluun ovat noin 1.60 – 4.10 – 5.60, ja kaipa ne ovat aivan kohdallaan. Vierasjoukkueen maalinteko on ollut aivan jumissa. WBA on tämän kauden Championshipissä tehnyt kolme kertaa ottelussa vähintään kolme maalia. Nyt alle 2.5 maalia saa noin 1.95 -kertoimia, ja kyllä se kelpaa.
Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Alle 2.5 maalia @1.96

Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.96

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.95

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.95

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.95

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.95

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.95

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.85

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders