FA Cup: West Bromwich - Brighton

FA Cup | West Bromwich - Brighton | 17:00 | 8.1.2022
Kohde sulkeutuu: 08.01.2022 17:00
Mikä on Valioliigan keskikastin ja Mestaruussarjan kärjen ero? Ehkä pienempi, mitä kertoimet nyt väittävät.West Bromwich on nyt Championshipissä nelosena. Se ei ole voittanut kolmeen sarjamatsiin, ja siinä se on pudonnut kärjen vaihdista. Viimeksi WBA pelasi Cardiffin kanssa tasapelin.
Brighton on Valioliigassa keskikastin joukkue. Se on nyt yhdeksäntenä. Brighton on ollut tasapelijoukkue. Sillä on vasta neljä häviötä, joka on alle puolet Arsenalin tappiomäärästä ja vähemmän kuin Spursilla ja Man Unitedilla. Tasureita Brightonilla on yhdeksän 19 ottelusta. Viime kierroksella Brighton voitti surkeassa jamassa olevan Evertonin kentällä 3-2.

Tämä on kummallekin ensimmäinen FA Cupin matsi tällä kaudella. Matsi testaa sen, mikä on Championshipin kärkipään ja Valioliigan keskikastin tasoero. WBA on heikommassa kunnossa, mutta sillä on kotikenttä etuna.

Jos haetaan referenssiä vaikka viime kauden vastaavalta kierrokselta, niin kolmannella kierroksella Valioliigan Everton voitti heikon Mestaruussarjan joukkueen Rotherhamin kotikentällään Goodison Parkilla vasta jatkoajan jälkeen. Brighton pelasi viime kaudella tämän kierroksen League Two -joukkueen Newportin kentällä, ja Brighton meni jatkoon vasta rankareilla. West ham voitti viime kaudella National Leaguen Stockportin vieraissa vain 1-0.
Ehkä se kokeneen managerin, luultavasti se oli Harry Redknapp, toteamus, että huippupelaajien ja alasarjojen pelaajien ero on siinä, että huippupelaaja pelaa hyvin jatkuvasti, kun taas alasarjojen pelaajien taso heittelee, pitää paikkansa. FA Cup sitten on se turnaus, jossa pikkuseurojen pelaajat usein saavat itsestään parasta irti.

WBA taitaa olla aliarvostettu


Poissaolot ja peluutus voivat olla ratkaisevia tässäkin matsissa. WBA:lle sarjanousu on tietenkin se kaikkein tärkein juttu tällä kaudella. Joukkueesta Mowatt sekä Johnstone ovat pelikiellossa. Lisäksi sivussa loukkanatuneina ovat ainakin Snodgrass, Phillips, O’Shea sekä Bryan. Ajayi on lähtenyt Afrikan mestaruusturnaukseen.

Brightonila puuttuvat ainakin pitkäaikaisloukkaantuneet Dunk sekä Sarmiento. Bissouma on Afrikan kisoissa. Locadia on lähtenyt Bundesliigan Bochumiin.
Brightonin manageri Potter ainakin tuonee kentälle kakkosketjun pelaajia. Avauksessa voisivat olla vaikka Steele, Moder, Alzate sekä Welbeck.


WBA:n voittokerroin on parhaimmillaan noin 3.50, ja kyllä siinä on liikaa. WBA on varmastikin ainakin liigan kolmen viimeisen tasoinen ryhmä, ja kun Brighton pelasi Norwichin vieraana aikaisemmin syksyllä, niin Norwichin voittokerroin oli vain aluksi vain 3.25. Se tosin pomppasi matsin alla paljon korkeammaksi, mutta nyt laitetaan kuitenkin lapulle varovaisella panoksella WBA +0.5, kerroin on yli 1.70.


Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

WBA +0.5 @1.75

Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.75

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.7

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.7

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.68

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.68

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders