Valioliiga: West Bromwich - Brighton | WBA isoissa ongelmissa

Julkaistu: 13.01.2018 02:52


Valioliiga: West Bromwich - Brighton | WBA isoissa ongelmissa
Valioliiga | West Bromwich - Brighton | 17.00
LeoVegas LeoVegas
Valioliigan pohjasakkaan kuuluva West Brom saa vieraakseen Brightonin. WBA:n tilastot ovat tällä hetkellä aivan järkyttävää katseltavaa. West Brom ei ole voittanut otteluakaan viimeiseen 20 peliin Valioliigassa. FA Cupissa WBA onnistui kuitenkin voittamaan 0-2 Exeterin, joka pelaa kolme sarjatasoa alempana kuin West Brom. Kotonaan WBA on pystynyt haastamaan hyvin isompia seuroja. WBA pystyi kaivamaan 1-1 tasapelin edellisestä kotiottelusta, kun Arsenal vieraili sen luona.

Brighton on ollut todella mukava ilmestys Valioliigassa. Vaikka Brighton on pelannut hyvin ja on sarjassa 12 sijalla ei sillä ole piste-eroa putoamisviivaan kuin kolme pistettä. Eli Brightonin kannalta olisi tärkeitä pisteitä jaossa. Viidestä edellisestä ottelusta Brighton on hävinnyt ainoastaan Chelsealle ja tällekin vieraissa ainoastaan 2-0. Brighton ei ole maaleilla juhlinut, mutta kahdessa edellisessä ottelussa se on iskenyt yhteensä neljä osumaa.

Emme ymmärrä millä järjellä West Brom on asetettu noin suureksi ennakkosuosikiksi tähän otteluun. Brighton ei ole vieraissa juhlinut viime aikoina, mutta sillä onkin ollut vastassa top 5 joukkueita. Brighton pääsee lähtemään tähän otteluun ilman loukkaantumisia mikä on erittäin positiivinen asia heidän kannaltaan. Brighton voitti ensimmäisen ottelun 3-1 numeroin, ja odotamme tänäänkin heidän onnistuvan tuhoamaan WBA:n puolustuksen.
Mr Green tarjoaa tällä haavaa netin parhaita kertoimia, ennen kaikkea Valioliiga-kohteisiin. Sivusto toimii muutenkin loistavasti ja mikäli rekisteröidyt Mr Greenille uutena asiakkaana nyt, saat myös 2x25€ ilmaisvedot - ilman kierrätysvaatimuksia. Voit tutustua sivustoon ja lunastaa 50€ ilmaisvedot ilman kierrätystä tästä >>Pelivalintamme:

Brighton DNB (tasapeli ei vetoa) @2.90

Mr Green - Lue arvostelu

2.90

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan