Championship: West Bromwich - Queen's Park Rangers

Championship: West Bromwich - Queen's Park Rangers
Championship | West Bromwich - Queen's Park Rangers | 22:00 | 24.9.2021
Kohde sulkeutuu: 24.09.2021 22:00
QPR:n puolustus on vuotanut maaleja, ja vaikka WBA onkin viime ottelut hyökännyt vaisusti, niin sen verran sen kärjessä on potentiaalia, että maaleja voisi odottaa.West Bromwich on hyvin alkukaudesta sarjakärjen mukana. Kahdeksan ottelun jälkeen se on kolmosena samoilla pisteillä sarjakakkosen Fulhamin kanssa. QPR:llä menee myös mukavasti. Se on sarjakasi neljä pistettä WBA:ta perässä.

WBA:lla on alla kolmen tasapelin putki, viimeksi se pelasi Prestonin kanssa vieraissa 1-1. Kolme pistettä kolmesta ottelusta ei ole hyvä saldo noususta pelaavalle joukkueelle, mutta toisaalta WBA on edelleen ilman tappiota. Toinen Championshipin tappioton joukkue on sarjakärki Bournemouth.
West Bromwichin hyökkäys on ollut viime matseissa vaisu. Se on tehnyt kauden aikana 14 kassia, mutta viimeisissä viidessä se on osunut vain viisi kertaa. Ainoa valopilkku on ollut laituri Phillips, joka on tehnyt viidessä ottelussa kaksi maalia ja antanut kaksi maalisyöttöä.

QPR:llä taas on sarjapeleissä kahden tappion putki, ja näistä viimeisin oli kotikentällä Bristol Cityä vastaan. City voitti 2-1.
Viikolla QPR voitti Evertonin Liigacupissa rankkareiden jälkeen 3-2, ja nyt tämä matsi tulee kyllä kovin aikaisin. Huilia on vain kolme vuorokautta, ja Everton-ottelussa useampikin QPR:n ykkösavauksen pelaaja oli kentällä.

QPR:n heikko kohta tällä hetkellä on puolustuksessa. Kaikki turnaukset mukaan lukien se on päästänyt viimeisissä neljässä ottelussa yhdeksän maalia.

Pieni muutos WBA:n kärkeen, ja taas kulkee

WBA:n manageri Ismael tuskin tekee puolustukseen tai keskikentälle muutoksia, mutta kärki voisi kaivata ravistelua. Robinson sekä Grant ovat ehdolla avaukseen Hugillin tilalle.

QPR:n managerilla Warburtonilla voisi olla kaksi mahdollisuutta, joko pelata kolmen takalinjalla, joka sopisi WBA:n 3-4-2-1 -systeemiin tai sitten pelata neljän alakerralla, joka sujui hyvin Evertonia vastaan. Willock sekä Austin pelasivat täydet minuutit viikolla, joten heille voisi olla huili vuorossa.


WBA on ansaitusti selvä suosikki, kun QPR:llä on vielä rasitusta alla, mutta silti WBA:n kerroin, noin 1.70, eli oikein houkuta pelaamaan. QPR:n puolustus on ollut heikko, ja vaikka WBA:n hyökkäyskin on ollut vaisu, niin kyllä siinä on ainakin potentiaalia. Ja kun QPR teki Evertonia vastaan kaksi maalia, niin kyllä sen hyökkäyksessä on jotain, joka toimii. Yli 3 maalia asian handicap saa noin 2.20-kertoimia, ja se kelpaa. Tasan kolmella panos palautetaan.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Yli 3 maalia asian handicap @2.2

Pinnacle Sports - Lue arvostelu

2.2

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.18

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.18

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.18

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.12

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.12

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.12

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan