Valioliiga: West Ham - Cardiff

Julkaistu: 04.12.2018 07:52


Valioliiga: West Ham  - Cardiff
Valioliiga | West Ham - Cardiff | 21:45
West Ham aloitti kauden surkeasti, se hävisi neljä ensimmäistä liigaotteluaan. Viime viikonloppuna se otti komean 3-0 -vierasvoiton Newcastlesta. West Ham on nyt sarjataulukossa sijalla 13.

Paperilla Hammers on hyvä joukkue, ja kun vielä managerinakin on kokenut ja arvossapidetty Manuel Pellegrini, niin sen syyskausi on ollut paha pettymys. Yksi syy alkukauden ongelmiin on ollut joukkueen paha loukkaantumissuma.
Newcastle -ottelu taisi olla Hammersilta joukkueen parasta peliä. Pellegrini nosti Chichariton avaukseen, ja meksikolaiskärki teki kaksi maalia. Loukkaantumisongelmatkin alkavat helpottaa. Keskikentän Wilshere oli Newcastlessa kentällä ensimmäistä kertaa sitten syyskuun alun. Cardiffia vastaan hän voisi jo olla avauksessa.

Cardiff voitti viime ottelussaan Wolvesin 2-1, mutta heikosti senkin kausi on mennyt. Se pelasi kauden ensimmäiset kahdeksan liigapeliä ilman voittoa. Nyt Cardiff on sarjassa sijalla 16, ja se oli ennen kautta sekä edelleen vahva ehdokas sarjaputoajaksi. Vieraskentillä Cardiff on ollut huono. Kuudesta ottelusta sillä on vain yksi piste, ja se oli tasuri Huddesfieldin vieraana.

Uskotaan, että joulukuun alussa Pellegrini on saanut joukkueen viimein pelaamaan kykyjensä mukaan. Ja vielä kun sairastuvalta tulee vahvistuksia, niin Hammers aloittaa nousemisen kohti sarjataulukon yläosaa. Hammersin kerroin ei ole järin paljon, mutta tasoituksen kanssa sen saa hivenen tuhdimmaksi.

Testaa uutta vedonlyöntisivua 10€ ilmaisvedolla


Karamba vedonlyönti on uusi vuonna 2018 avattu sivusto! Ilmaisvedon voit pelata mihin vain single- tai yhdistelmäkohteeseen, kunhan kohteen yhteiskerroin on vähintään 2,00. Ilmaisvedon voitot eivät sisällä lainkaan kierrätysvaatimuksia, eli voit kotiuttaa voittosi vaikka heti. Tutustu Karamban arvosteluun täältä >>
Karamba: Hae 10€ ilmaisveto täältä

Pelivalintamme:

West Ham -1 asian handicap @2.17

Bethard - Lue arvostelu

2.17

Bethard - Lunasta 50€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.17

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

2.14

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.14

Nappaa 100€ vedonlyöntibonus Betssonille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.14

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.10

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.08

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan