Valioliiga: West Ham - Arsenal

Julkaistu: 12.01.2019 09:08


Valioliiga: West Ham - Arsenal
Valioliiga | West Ham - Arsenal | 14:30
West Hamin kaudesta taitaa tulla lopulta hyvin keskinkertainen. Se aloitti todella heikosti häviten kolme ensimmäistä otteluaan, mutta sen verran hyviä jaksoja sillä on myöhemmin ollut, että sijoitus on nyt sarjataulukossa kymmenes. Kuudentena oleva Manchester United on kymmenen pisteen päässä.
Arsenal on ollut Unai Emeryn kanssa ainakin lupaava ryhmä, mutta liigan kärki on sille vielä liian kova. Arsenal on nyt sarjaviitonen, kolme pistettä nelosena olevaa Chelseaa perässä.

West Hamilla on vaivana sekin, että joukkueen kärkimies Marko Arnautovic on ilmoittanut haluavansa jättää seuran. Arnautovic on saanut tarjouksen Kiinasta, ja miehen veljen ilmoituksen mukaan tämä haluaisi lähteä. Hammers taas ei halua myydä tähteään. Kyllä tämäkin vaikuttaa joukkueen, tai ainakin Arnautovicin, pelaamiseen.
West Ham ei ole ollut tällä kaudella häävi kotijoukkue. Se on saanut vieraspeleissään yhtä paljon pisteitä kotikentältä. Joukkueen suurin ongelma kotikentällä on ollut puolustus. Hammers ei ole Valioliigassa pitänyt nollia London Stadiumilla kahdeksaan viime otteluun.

Arsenalilla olisi halua ostaa tammikuussa vahvistuksia joukkueeseen, mutta se ei onnistu saamaan ketään. Manageri Emery on valittanut, että vain lainapelaajia olisi tarjolla.
Arsenalin puutteet tulivat selvimmin esille viime vuoden viimeisessä ottelussa, kun Liverpool pieksi sen Anfieldilla 5-1. Seuraavassa pelissä Arsenal sitten myllytti itse pienempiään voittamalla Fulhamin 4-1.
Arsenalin vieraspelien ongelma on ollut puolustus. Vain kolme Valioliigan joukkuetta on matkaotteluissa päästänyt enemmän maaleja kuin Arsenal. Toisaalta Arsenal on tehnyt vähintään yhden maalin jokaisessa liigaottelussa avauskierroksen Man City -tappion jälkeen.

Hammersin kotiotteluiden ongelma on puolustus. Arsenalin matkaotteluiden ongelma on puolustus. Yli 2.5 maalia saa pienen kertoimen 1.50, ei paljon, mutta pienen betsin verran kuitenkin.

Aloita vedonlyönti ilman rekisteröintiä Nopeampi.comissa


Nopeampi.com tarjoaa vedonlyöntiä täysin ilman rekisteröintiä. Sen kuin siirryt sivustolle ja alat pelaamaan! Ei dokumenttien lähetystä, vaan kirjautuminen tapahtuu suoraan pankkitunnuksillasi. Pelaaminen on turvallista ja vaivatonta. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.


Pelivalintamme:

yli 2.5 maalia @1.51

Mobilebet - Lue arvostelu

1.51

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.51

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.51

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.50

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.50

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.50

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan