Valioliiga: West Ham - Burnley

Julkaistu: 09.03.2018 19:45


Valioliiga: West Ham - Burnley
Valioliiga | West Ham - Burnley | 17.00
LeoVegas LeoVegas
West Ham kohtaa kotikentällään Burnleyn.

Kotijoukkueen onneksi Marko Arnautovic ja Mauro Zarate ovat tervehtyneet loukkaantumisista. Kaksikko oli poissa muutaman pelin ja näissä otteluissa huomasi selvästi että kaksikko puuttuu. Erittäin luova kaksikko on avainroolissa pisteiden metsästyksessä loppukautta ajatellen. Joukkue sijailee sarjataulukossa sijalla 14, saldolla 7-9-13. Putoamisviivan alapuolelle joukkueella on ainoastaan 3 pistettä, eli voinee sanoa että jokainen ottelu on elintärkeä. Joukkue lähtee otteluun ihan hyvässä kunnossa kun alla on 4 tappiotonta ottelua kotona. West Hamin kotiottelut ovat joukkueelle elintärkeitä kun vieraissa on ollut vaikeampaa läpi kauden.

Vierasjoukkue Burnley sijailee edelleen sarjataulukon yläpäässä sijalla 7. Jotkin pelaajat ovat ehtineet haastatteluissa haaveilla jo eurokentistä, mutta joukkueella on kumminkin kuudentena sijailevaan Arsenaliin jo 5 pistettä, sijoitukseen joka siis oikeuttaa eurokentille. Burnleyn nykyisillä otteilla nuo eurokentät jäänevät haaveeksi, mutta toisaalta onhan Burnley yllättänyt aikaisemminkin tällä kaudella jo monet otteillaan. Joukkue saalisti viime ottelussa voiton pitkästä aikaa kun Everton kaatui Burnleyn kotikentällä lukemin 2-1. Viime vierasvoitosta tosin on aikaa jo 7 ottelua, eli suhteellisen heikosti on joukkue vieraissa menestynyt viime otteluissa.

West Ham saalistaa kotonaan tarvittavat pisteet säilymiseen, ja tässäkin ottelussa sillä on etulyöntiasema viime aikoina vieraissa heikosti esiintynyttä Burnley ryhmää vastaan.
Mr Green tarjoaa tällä haavaa netin parhaita kertoimia, ennen kaikkea Valioliiga-kohteisiin. Sivusto toimii muutenkin loistavasti ja mikäli rekisteröidyt Mr Greenille uutena asiakkaana nyt, saat myös 2x25€ ilmaisvedot - ilman kierrätysvaatimuksia. Voit tutustua sivustoon ja lunastaa 50€ ilmaisvedot ilman kierrätystä tästä >>Pelivalintamme:

West Ham @2.25

Mr Green - Lue arvostelu

2.25

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan