Eurooppa-liiga: West Ham - Eintracht Frankfurt

Eurooppa-liiga | West Ham - Eintracht Frankfurt | 22:00 | 28.4.2022
Kohde sulkeutuu: 28.04.2022 22:00
Hammersilla on vain yksi varsinainen toppari pelikunnossa, eikä Frankfurtinkaan vahvuus löydy puolustuksesta.Eurooppa-liiga on West Hamin mahdollisuus päästä ensi kauden Mestarien liigaan. Se oli Valioliigassa pitkään top neljän tuntumassa, mutta ei ole enää. Hammers ei enää saa Valioliigassa neljäntenä olevaa Arsenalia kiinni. Eurooppa-liigassa West Ham on vetomarkkinoiden kakkossuosikki, Bet365:llä sen kerroin mestaruudesta on 3.00. Leipzig on ykkössuosikki kertoimella 2.00.

Edellisellä Eurooppa-liigan kierroksella Hammers pudotti ranskalaisen Lyonin. Homma ratkesi Lyonin kotikentällä, kun West Ham voitti 3-0. Lyon-voiton jälkeen West Ham pelasi Valioliigassa Burnleyn kanssa 1-1 ja hävisi Chelsealle 0-1. Paukut on varmasti jo suunnattu Eurooppa-liigaan. West Ham ei ole voittanut mitään yli 40 vuoteen, viimeisin pokali seuralla on Englannin Liigacupin voitto keväällä 1981.

Eintracht Frankfurt teki edellisellä Eurooppa-liigan kierroksella todellisen uroteon, kun se pudotti suuren ja mahtavan Barcelonan. Frankfurtissa joukkueet pelasivat tasan, mutta Barcan Camp Noulla Frankfurt voitti 3-2.

Moyes antoi avainpelaajille huilivuorot


Eintracht Frankfurtillakin on kotimaan liigan mennyt viime kierroksilla penkin alle. Tappio tuli Union Berliniä vastaan ja Hoffenheimin kanssa tasapeli.
Eintracht Frankfurtillakin on sama tilanne kuin Hammersilla, europelit ovat jäämässä haaveeksi Bundesliigan perusteella.

Hammersin manageri David Moyes antoi viikonlopun Chelsea-matsissa muutamalle avainpelaajalle huilivuoroja. Rice, Lanzini, Antonio ja Bowen aloittivat penkillä.
West Hamilla on huolen aiheita tähän matsiin. Se ei ollut ollenkaan vakuuttava Lyonia vastaan. Kahden matsin yhteenlasketuissa xG-lukemissa se hävisi selvästi 1.81-4.26.
Hammersin puolustus oli kehno Lyonia vastaan. Ongelmia voi tulla nytkin, ainoa pelikuntoinen toppari on Craig Dawson. Moyes joutuu järjestämään koko puolustuksen uusiksi.

Vetolantit useamman maalin matsille


Puolustuksen ongelmat on paha juttu Frankfurtia vastaan. Barcelonaa vastaan Camp Noulla Frankfurt sai rakennettua 1.96 xG:n.

Valioliigan West Ham on korkeammalle arvostettu, mutta ei Frankfurtilla ole heikkoa kohtaa. Päävalmentaja Glasner on hyvä työssään, ja joukkueessa on hyökkäyspäässä potentiaalia. Puolustus on Frankfurtinkin heikko kohta. Eurooppa-liigassa Frankfurt on antanut keskimäärin 1.32 vastustajan xG-lukemaksi, ja Bundesliigassa 1.59.

David Moyes tuonee Hammersin kentälle kolmen pakin linjalla. Sellainen taktiikka piti Chelsean yhdessä maalissa viikonloppuna. Frankfurtilla NDicka ja Jakic ovat pelikiellossa.


Kertoimista päällimmäisenä nousee esille se, että yli 2.5 maalia saa liki kakkosen kertoimia. Kummallakin on hyvä hyökkäys, ja ongelmia puolustuksessa. Hammersin voittokerroin on alle kahden. Se on liian vähän, eli Frankfurtillekin voisi tasoitusbetsiä vääntää, mutta parempi vaihtoehto on totals-veto.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Yli 2.5 maalia @2.00

Bet365 - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.97

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.96

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

1.9

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

1.9

Fansbet - uusi 200% jättibonus jopa 1500€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan