Eurooppa-liiga: West Ham - Genk

Eurooppa-liiga | West Ham - Genk | 22:00 | 21.10.2021
Kohde sulkeutuu: 21.10.2021 22:00
Vetomarkkina odottaa runsasmaalista matsia. Kerroinvertailu löytää hyvän betsin vähämaalisemmalle tulokselle.West Hamin viime kausi ei ollut poikkeus, joukkue on tälläkin kaudella ollut hyvä. Kaikki turnaukset mukaan lukien Hammers on voittanut viimeisistä viidestä neljä. Koko kauden aikana Hammers on hävinnyt vasta kahdesti. Viimeksi se voitti Valioliigassa Evertonin vieraskentällä 1-0. Eurooppa-liigassa se on voittanut molemmat lohkomatsinsa. Ensin meni nurin vieraskentällä Dinamo Zagreb 2-0 ja viimeksi kotona Lontoossa Rapid Wien myös 2-0.

Genk voitti Eurooppa-liigassa avausottelun Rapid Wieniä vastaan 1-0. Viimeksi sitten Dinamo Zagreb voitti Genkin kentällä 3-0.
Genkillä on muutenkin heikko jakso menossa. Dinamo Zagreb -tappion jälkeen se on hävinnyt kaksi matsia Belgian liigassa. Viimeksi Charleroin kentällä tuli meniin 0-2.

David Moyes sitten ilmeisesti kuitenkin on oikea mies West Hamin managerina. Pitkään jo näytti siltä, että Moyes on menneisyyden miehiä, eikä hän enää pärjää nykyfutiksessa. Nyt hän on sitten kuitenkin saanut West Hamista irti enemmän kuin kukaan muu hyvin pitkään aikaan.
Hammersin ryhmässä on myös vahvuuksia, joiden varaan peliä on onnistuttu rakentamaan. Keskikentän kaksikko Declan Rice ja Tomas Soucek on erityisen hyvä parivaljakko keskikentän pohjalla, ja Hammers on vielä onnistunut pitämään näistä molemmista kiinni.

Pinnaclella tarjolla hyvä kerroin


Hammersin joukkueesta Vladimir Coufal missasi taannoiset MM-karsinnat nivusvamman vuoksi. Eiköhän hän ole edelleen sivussa. Ryan Fredericks taitaa myös olla sivussa, joten ilmeisesti sitten Ben Johnson pelaa laitapakin paikkaa.
Alex Kral on sivussa koronatartunnan vuoksi. Mark Noblella on jonkinlainen kolhu lantiossa, mutta hän taitaa olla pelikunnossa.
Genkin Munoz on pelikiellossa, eli ainakin joku muutos joukkueen puolustukseen on tulossa.

Kertoimet otteluun ovat noin 1.35 – 5.00 – 8.50, eikä Hammersia noin pienellä ole syytä pelata, vaikka se selvästi paremmassa kunnossa onkin. Yli 2.5 maalia saa kertoimeksi hivenen päälle 1.50, ja tähän voisi laittaa vastalauseen. Genk on vuotanut maaleja viime kierroksilla, mutta melko varmasti puolustus on se osa, johon manageri van den Brom kiinnittää huomiota, kun joukkue on pahasti altavastaaja.


Pinnacle antaa myös kerroinvertailun perusteella alle 2.5 maalia betsille sen verran kovan hinnan, että sitä on syytä kokeilla. Pinnaclen kerroin puolitoista vuorokautta ennen matsia on 2.55, kun esimerkiksi William Hillin kerroin on vain 2.30.