Carabao Cup: West Ham - Macclesfield

Julkaistu: 26.09.2018 09:36


Carabao Cup: West Ham - Macclesfield
Carabao Cup | West Ham - Macclesfield | 21:45
Eilen otimme kaikki vihjaamamme neljä kohdetta kiinni Englannin liigacupista, eli Carabao Cupista. Tänään pelit jatkuvat ja suuntaamme katseemme päivän suurimman tasoeron otteluun. West Ham on kaikille varmasti tuttu joukkue Valioliigasta, kun taas Macclesfield ei sano juuri kenellekään mitään.

Macclesfield on Liigacupin ainoa joukkue League Onen alapuolelta, joka on vielä mukana turnauksessa. League Two:ta pelaava joukkue kukisti ensin rankkareilla Bradford Cityn ja tämän jälkeen vielä Wallsallin rankkareilla. Molemmat vastustajat olivat League One joukkueita. Macclesfieldissä ollaan varmasti todella iloisia, että on päästy tähän vaiheeseen ja joukkue pääsee pelaamaan Valioliigaseuraa vastaan. Joukkue oli onnekaskin päästessään jatkoon, sillä Wallsall missasi pelin aikana rankkarin ja Macclesfield tasoitti pelin viimeisellä peliminuutilla.

Macclesfield pelasi viime kaudella National Leagueta, eli alempaa sarjatasoa. Joukkue voitti sarjan ja käy nyt selviytymiskamppailua League Two:ssa. Yhdeksän ottelun jälkeen homma ei näytä hyvältä, kun kasassa on vain kaksi tasapeliä ja näin ollen kaksi sarjapistettä. Joukkue on sarjan viimeisenä. Kysymys kuuluukin, kuinka ihmeessä tällainen joukkue voi olla Liigacupissa pelaamassa Valioliiga-seuraa vastaan?

West Ham tulee lepuuttamaan avainpelaajiaan aivan varmasti jossain määrin, jopa reilustikin, mutta silti joukkueiden tasoero on valtava. West Hamin päävalmentaja Pellegrini on kommentoinut, että he haluavat mennä turnauksessa niin pitkälle kuin mahdollista ja ottavat turnauksen vakavasti. Pellegrini on voittanut Liigacupin kahdesti Manchester Cityn kanssa ja janoaa kolmatta Liigacupin mestaruutta. West Ham ei ole koskaan voittanut kyseistä turnausta ja nyt heillä voisi olla siihen mahdollisuus. West Hamillä ei myöskään ole Euroopassa pelejä, joten joukkue pystyykin panostamaan tähän turnaukseen huolella.

Pelivalintamme:

West Ham -2,5 @2.02

Redbet - Lue arvostelu

2.02

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.02

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.02

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.02

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.02

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

1.94

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.94

Nappaa 100€ bonusta Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.94

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan