EFL Cup: West Ham - Manchester City

EFL Cup | West Ham - Manchester City | 21:45 | 27.10.2021
Kohde sulkeutuu: 27.10.2021 21:45
Hammersin kerroin on pahasti alakanttiin. Ei City vie tätä matsia 90 minuutin peliajalla 66 kertaa sadasta.West Ham ja Manchester City ovat Valioliigan sarjataulukossa peräkkäin. City on kolmantena kaksi pistettä sarjakärki Chelseaa perässä, ja se on aivan odotettu tilanne Manchesterin sinisille. Hammers on kolme pistettä Cityä perässä, ja alkukausi on ollut sen faktan alleviivaamista, että West Ham on nyt ottanut paikkansa Valioliigan kärjen tuntumasta.
Hammers oli vuosikausia Valioliigan alisuorittaja, ja nyt jotenkin jo epäonnistujaksi leimattu David Moyes on onnistunut kääntämään West Hamin ja oman managerin uransa suunnan ylöspäin.

Viime liigakierroksella City voitti vieraissa Brightonin 4-1 ja West Ham kotonaan Tottenhamin 1-0.

Liigacup on ollut viime kausina Manchester Cityn omaisuutta. Se on voittanut mestaruuden neljästi peräkkäin. Kahdeksasta viime finaalista City on voittanut kuusi. Edellisen kerran City on hävinnyt ottelun EFL Cupissa lokakuussa 2016.
West Hamilla on tällä kaudella menossa Liigacupissakin hyvä jakso. Viime kierroksella se pudotti Manchester Unitedin 1-0.
Manchester City pudotti edellisellä kierroksella pikkuseura Wycomben 6-1.

Hammersille tasoitusbetsi


Cityn Raheem Sterling ei pelannut viikonloppuna selkävaivojen vuoksi, ja tuskin häntä nytkään riskeerataan. Ferran Torres on sivussa ainakin koko loppuvuoden. Liam Delapilla on nilkkavamma, eikä hänkään pelaa. Nuori Delap olisi varmaan ollut nyt mukana, mutta on Cityllä muitakin nuoria, joita nyt laittaa kentälle. Cole Palmer voisi olla nyt mukana.

Wycombea vastaan Cityn puolustuslinja oli Egan-Riley, Burns, Mbete-Tau ja Wilson-Esbrand. Outoja nimiä, ja nyt kun vastassa on kovempi joukkue, niin Guardiola saattaa tuoda enemmän kokemusta kentälle.
Steffen tullee maaliin, ja Stones, Ake sekä Zinchenko voisivat olla avauksessa. De Bruyne ja Mahrez olivat viikonloppuna sivussa, ja ehkä nyt mukana ainakin jossain roolissa.

Hammersin joukkueesta Coufal taitaa jäädä sivuun, hänellä on alla pitkä toipilasjakso. Kral on koronapositiivinen. West Hamin avaus voisi olla samanlainen kuin viime kierroksella Unitedia vastaan, eli kärjessä pelaisivat Bowen, Yarmolenko, Lanzini ja Masuaku.


Pelaajarotaatio vaikuttaa otteluun, mutta vähemmän Cityn pelaamiseen kuin Hammersin. Cityn ryhmä on niin laaja, että siitä saa hyvinkin kaksi tasaväkistä avausta rakennettua. Vaikka City saaneekin paremman avauksen matsiin, niin sen voittokerroin noin 1.50 on varmasti aivan liian vähän. Matsi pelataan Lontoon Olympiastadionilla ja kentällä on kaksi Valioliigan top neljä -joukkuetta. Eivät kertoimet voi olla kohdallaan, kun ne ovat noin 7.00 – 4.50 – 1.45. Pakkohan tähän on rakentaa betsi kotijoukkueelle. Laitetaan lapulle West Ham +0.5, kerroin on mainio 2.75. Kerroinvrtailun perusteella Unibetin lukema pomppaa kivasti esille.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

West ham +0.5 @2.75

Mr Green - Lue arvostelu

2.75

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.75

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.75

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

2.71

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

2.6

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders