Valioliiga: West Ham - Norwich

Valioliiga | West Ham - Norwich | 21:45 | 12.1.2022
Kohde sulkeutuu: 12.01.2022 21:45
Keskiviikon ainoassa ottelussa Norwich käy häviämässä West Hamille. Näin on ainakin kaikki ennusmerkit ja kertoimet. Voiko kolme maalia 9:ssä Valioliigan vierasottelussa tehnyt Norwich yllättää? Olisiko Teemu Pukilla ja kumppaneilla tässä iso mahdollisuus kolmeen pisteeseen? Ei.Millä tasoituksella liikkeelle?


Kotijoukkueelta puuttuu keskikentältä tärkeä palanen, Said Benrahma, joka edustaa maataan lähes kuukauden kestävissä AFCON (Africa Cup of Nations) -turnauksessa. West Ham on kyllä laadultaan ja materiaaliltaan ihan toisessa hiippakunnassa kuin Norwich ja kyllähän tässä odotellaan milloin se Norwichin putoaminen varmistuu. No sitä ei tule todennäköisesti tapahtumaan ihan vähään aikaan, sillä sarjan tyvipäässä on kuitenkin melkoisen tiukkaa.

Norwichin 10 pinnaa tuo jumbosijan, mutta edellä ovat vain pinnan enemmän napsineet Newcastle ja Burnely ja niukasti putoamisviivan yläpuolella on Watford (13p). Tästä onkin sitten jo kuusi pinnaa matkaa Leedsiin ja Evertoniin. No kuivilla eivät ole nuokaan joukkueet.

Yhden maalin tasoitus tässä tarkoittaisi sitä, että West Hamin tulisi voittaa kahdella maalilla. Se ei varmaan ole mikään ihme tässä matsissa, mutta kerroinkin on vain n. 170. Kahden maalin tasoitus tietäisi sitä että kotijoukkueen pitäisi voittaa kolmella maalilla. Ei mahdoton sekään ja kerroin huitelee jo 2.90 tietämillä.Montako maalia ottelussa tehdään?


Potentiaalia on todelliselle maalijuhlalle ainakin kotijoukkueen osalta. Tekeekö Antonio hattutempun vai pääseekö Bowen tuplaamaan kauden maalimäärän? Toki saa Pukkikin tehdä maaleja!
Millä kokoonpanoilla?


West Hamin avauskokoonpanon Said Benrahma siis Afcon-turnauksessa, tällä joukkue pelasi FA Cupissa edellisen pelin. Tuleeko isoja muutoksia sarjajumboa vastaan?

Areola – Johnson, Diop, Dawson, Fredericks – Sousek, Rice – Vlasic, Lanzini, Bowen – Antonio

Teemu Pukki tuli FA Cupissa vasta vaihdosta kehiin, nyt lienee avauksessa asti. Mihin mahtaa riittää tämänmoisen bussin parkkeeraaminen West Hamin hyökkäysalueelle?

Krul – Byram, Giannoulis, Hanley, Kabak – Lees Melou, McLean, Sargent, Tzolis, Sörensen – DowellVetokohteet otteluun


Tässä on kieltämättä kaikki mahdollisuudet isoon selkäsaunaan. Norwich ei ole onnistunut Valioliigassa tekemään kuin kolme maalia vieraissa yhdeksässä pelissä, ei siis odotukset ihan pilvissä ole tässäkään matsissa. West Ham himoitsee paikkaa jo takaisin neljän joukkoon ja jos asenne on oikea, voi se latoa tässä sen 3-4 maalia. Kahden maalin tasoitusveto West Hamilla vaatisi sen kolmen maalin voiton vähintään, 3-0 tai 4-1 voi toki olla vähän liikaa, mutta kyllähän keskiviikkona moinen voi olla mahdollista?