Valioliiga: West Ham - Stoke City | Stoke kaipaa pisteitä

Julkaistu: 15.04.2018 22:28


Valioliiga: West Ham - Stoke City | Stoke kaipaa pisteitä
Valioliiga | West Ham - Stoke City | 22.00
Mr Green Mr Green
Edelleen putoamiskamppailussa oleva West Ham saa tänään vieraakseen Stoken. West Ham haki 1-1 tasapelin Chelsealta Lontoon derbyssä. West Ham on pelannut ihan kohtalaisesti viime aikoina, kun se on kerännyt 12 pistettä edellisestä kymmenestä ottelusta. West Ham on ainoastaan kerran jäänyt ilman maalia edellisen kymmenen ottelun aikana. Hammers ei ole ollut kauden aikana liigan eliittiä, kun katsotaan kotisaldoa. West Ham on kuitenkin ainoastaan kerran hävinnyt 2018 vuoden puolella Valioliigassa.

Katso myös: 2x25€ ilmaisvedot!
MrGreen tarjoaa 2x25€ ilmaisvetoja ensitalletusbonuksena ja ne ovat täysin kierrätysvapaita.


Stoken tilanne on edelleen tukala. Vieraat ovat kuusi pistettä jäljessä Swanseaa, joka on ensimmäinen putoamisen välttävä joukkue. Stoke ei olisi paljoa huonommin voinut pelata edellisiä otteluitaan, nimittäin se on voittanut vain yhden kymmenestä viimeisestä kamppailustaan. Toisaalta Stoken vastustajat ovat olleet liigan kärkipäästä viime aikoina ja Stoke on pystynyt pitämään numerot siedettävinä.

West Ham on esittänyt hyvää peliä viime aikoina, kun taas Stoke vähän huonompaa peliä. West Ham on pelannut myös kotonaan hyvin ja uskomme heidän olevan tässä ottelussa se, joka määrää ottelun tahdin. Stoke on vaikeassa paikassa, kun pisteitä ei tule ja niitä kaivattaisiin nyt enemmän kuin koskaan. Luotamme Hammersiin.
Mr Green tarjoaa tällä haavaa netin parhaita kertoimia, ennen kaikkea Valioliiga-kohteisiin. Sivusto toimii muutenkin loistavasti ja mikäli rekisteröidyt Mr Greenille uutena asiakkaana nyt, saat myös 2x25€ ilmaisvedot - ilman kierrätysvaatimuksia. Voit tutustua sivustoon ja lunastaa 50€ ilmaisvedot ilman kierrätystä tästä >>Pelivalintamme:

1X2: West Ham @2.00

Mr Green - Lue arvostelu

2.00

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan