Championship: Wigan - Bolton

Julkaistu: 16.03.2019 12:56


Championship: Wigan - Bolton
Championship | Wigan - Bolton | 17:00
Nordicbet Nordicbet
Championshippiä pelataan iso kierros, kun sarjan päätös lähenee viikko viikolta. Isot vesisateet ovat riivanneet brittejä ja useampia otteluita ollaan jouduttu perumaan ja siirtämään myöhemmäksi. Wiganiin, joka sijaitsee Manchesterista vähän matkaa luoteeseen, on myös luvattu runsaita sateita koko päivän, mutta olosuhteet Wiganin kentällä ovat sen mukaiset, että peli pystytään pelaamaan.

Vesisade hidastaa peliä merkittävästi ja maaliodottama yleensä putoaa varsinkin luonnonnurmella pelatuissa otteluissa. Wigan ja Bolton ovat olleet jo valmiiksi hyvin vähämaalisia joukkueita tällä kaudella. Varsinkin Bolton, joka on sarjan huonoin maalintekijä ja vieraskentällä heidän otteluissaa on tehty keskiverroin vain 2,3 maalia joka on sarjan toiseksi vähiten. Kotikentällä Wiganin otteluissa on tehty keskimäärin 2,1 maalia joka on hieman alle keskitason Championshipissä.

Wigan on vain yhden maalin turvin putoamisrajan yläpuolella, kun Bolton on jo lähes varma putoaja toiseksi viimeisenä. Wigan sinnittelee maalierolla, joten he tarvitsevat kipeästi pisteitä eivät saa päästää omaan päähän maaleja, joka heilauttaisi heidät Rotherhamin alapuolelle.

Wigan on ollut kotikentällänsä paljon parempi joukkue, mitä vieraissa. Pelkästään kotiottelut huomioiden Wigan on sarjassa 10. paras joukkue ja päästänyt 18 ottelussa 20 maalia. Vieraissa joukkue on taas ollut erittäin huono, kun 19 pelatusta on vain yksi voitto. Olosuhteet eivät puolla tänään runsasmaalista ottelua ja kumpikaan joukkue ei ole mikään maaliruisku. Arvioimme ottelun päättyvän 0-0, 1-0 tai 2-0 tuloksella ja alle 2,5 maalin.

Maaliskuun ajan parempi bonus Betsafelle!


Betsafe ja VB tarjoavat yhteistyössä kaikille uusille pelaajille paremman, jopa 200% bonuksen ensimmäiselle talletuksellesi koko maaliskuun ajan. Maksimitalletus on 50€, jonka triplaat liittyessäsi Betsafelle. Lue lisää Betsafe arvostelustamme tai siirry suoraan sivustolle alta.

Pelivalintamme:

Alle 2,5 maalia @1.73

Nordicbet - Lue arvostelu

1.73

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.73

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.73

Maaliskuun ajan Betsafelta jopa 200% bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.71

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.71

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.71

Bethard - Lunasta 50€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.71

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Karamba - Lue arvostelu

1.71

Lunasta 10€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.71

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan