Wimbledon: WTA - mestari

Wimbledon | WTA - mestari | 09:00 | 27.6.2022
! Kohde sulkeutuu: 10.07.2022 00:00 !
Iga Swiatekin kerroin on liian vähän Wimbledonin mestariksi, joten haetaan betsi haastajista.Iga Swiatek on ylivoimainen voittajasuosikki Wimbledonin naisten turnauksessa. Swiatek voitti hiljattain Ranskan avoimet, ja menossa hänellä on 35 tappiottoman ottelun putki. Fezbetillä Swiatekin voittajakerroin on 2.41, kun kakkossuosikki Cori Gauffin kerroin on 10.00. Nurmikenttä on se tekijä, jonka vuoksi Swiatekin kerroin on aivan liian vähän. Haetaan puolalaiselle haastaja.

Kokeneemmista nurmikenttien pelaajista Pliskova, Kvitova ja Kerber voidaan jättää laskuista. Pliskova ei ole kunnossa, Kerber ei ole tällä kaudella vielä nurmella pelannut ja Kvitovalla on ollut loukkaantumisongelmia. 40-vuotias Serena Williamskin on mukana, mutta tuskin hän enää pelaa voitosta.

Cori Gauff oli Ranskan avoimissa Roland Garrosilla kakkonen. Matkallaan koti finaalia Pariisissa Gauff ei hävinnyt erääkään. Gauff on vain 18-vuotias, mutta hän on jo kahdesti päässyt Wimbledonissa neloskierroksella. Roland Garrosilla hän pelasi ensimmäinen Grand Slam -finaalinsa, joten kokemustakin jo olisi.

Romanian Simona Halepista on pikkuhiljaa tullut yksi WTA-kiertueen kokeneimmista. Halep pelaa aggressiivista voimatennistä, ja sillä on tullut tulosta. 2018 hän voitti Ranskan avoimissa ensimmäisen Grand Slaminsa, ja Wimbledonin hän voitti vuonna 2019.
Täksi kaudeksi Halep otti uuden valmentajan, eikä hän vielä ole pelannut parasta peliään. Roland Garrosilla aiemmin keväällä Halep sai kakkoskierroksella paniikkikohtauksen, mutta hankala sanoa, haittaako tämä vieläkin.

Ons Jabeur on kunnossa


Tunisian Ons Jabeur voitti hiljattain Berliinissä nurmikenttäturnauksen. Matkalla voittoon hän otti hyvät voitot Gauffista ja Belinda Bencicistä. Ranskan avoimissa Jabeur epäonnistui tyystin, kun Magda Linette pudotti hänet heti avauskierroksella. Roland Garrosin katastrofista huolimatta Jabeur on kunnossa ja hyvä nurmella. Jabeurin kerroin on yli kymmenen, ja aivan pelattava.

Isompaa kerrointa voisi jahdata Maria Sakkarista. Hän on pelannut hyvän kauden ja nurmikentilläkin on mennyt hyvin.


Lähdetään liikkeelle siitä, että Swiatekin kerroin on alikerroin. Ei naisten tennis ole näin ennalta-arvattavaa, että suosikki veisi noin joka toisen Grand Slamin. Gauff on toki mainio pelaaja, mutta hieman arveluttaa pelata vasta 18-vuotiasta kakkossuosikkina. Simona Halep voisi olla kelpo betsi, mutta hänen kautensa on ollut tähän saakka vaisuhko.
Pelataan Ons Jabeuria. Hän ei ole vielä Grand Slam -finaalissa pelannut, mutta 27-vuotiaana hänellä on kokemusta.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Ons Jabeur @6.6

Fezbet - Lue arvostelu

6.6

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

6.5

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

6.5

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

6.00

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan