Counter Strike - LOOT.BET Season 2: Windigo - NoChange

Julkaistu: 15.04.2019 20:42


Counter Strike - LOOT.BET Season 2: Windigo - NoChange
Counter Strike - LOOT.BET Season 2 | Windigo - NoChange | 13:55
NordicBet NordicBet
LOOT.BET Season 2 on "kakkoskorin" joukkueille järjestetty sarja, jossa otellaan alkusarjan pelejä ns. sveitsinkello systeemillä. Tässä ottelussa kohtaavat bulgarian lipun alla pelaava Windigo, sekä euroopan lipun alla taisteleva NoChange. Molemmat joukkueet pelanneet turnauksessa 3 ottelua, joista 2 voittoa ja 1 tappio. Tämän ottelun voittaja etenee pudotuspelivaiheeseen, ja häviäjä joutuu mittelöimään vielä yhden ottelun verran mahdollisesta pääsystä playoffeihin. Ottelu pelataan best of 3 systeemillä ja tässä vaiheessa sarjaa pelataan online-muodossa. Ensiksi kaksi karttaa voittanut joukkue siis on varmasti mukana pudotuspeleissä.

Bulgarian ylpeys Windigo on jo pitkään ollut vierailiana myös isommissa turnauksissa. Varsinaisesti menestystä ei vielä ole maailman parhaiden joukkueiden joukossa tullut, mutta joukkue on ajoittain esittänyt varsin pirteitäkin otteita. Viimeisistä kymmenestä ottelusta tuloksena on ollut 7voittoa ja 3tappiota, joten peli sujuu omalla tasolla kohtuullisen hyvin. Joukkue löytyykin maailman ranking sijalta 13, joten kärkeen ei sijoituksia ajatellen ole kovin pitkä matka. Tasoero on tosin vielä aika kova.

Euroopan miksaus NoChange on listasijoitukseltaan huomattavasti alempana, ja löytyy tällä hetkellä sijalta 37. Joukkueen rosteri on viimeisen vuoden aikana ollut hieman tuulinen ja parasta mahdollista kombinaatioo on haettu. Nyt kuitenkin pelaajalista vaikuttaa vakuttavalta, ja viimeisin hankinta Martin "STYKO" Styk on tuttu peluri maailman huipulta. STYKO pelasi vielä tovi takaperin erittäin hyvin menestyneessä Mousesportsissa, jonka rosterin lähes täydellisen hajoittamisen jälkeen löytyi pelipaikka NoChangesta. NoChangen kokoonpanosta löytyy myös suomalais väriä, kun Jesse "zehN" Linjala hakee vihulaisia piikille joukkueen sotisovassa.

Joukkueet ovat pelanneet toisiaan vastaan tämän vuoden aikana kaksi kertaa joista molemmat ottelut on NoChange vienyt nimiinsä. Raatimme ei näe syitä sille miksi putki tässäkään tilanteessa tulisi katkeamaan, joten bookerien tarjoamien kohtuullisten kertoimien säestämänä tarjoamme pelivalinnaksi suoraa voitto NoChangelle.

Bookerit panttaavat pääosin kertoimiaan, mutta muutaman löysimme listoille!

Ottelua voi seurata osoitteesta: www.twitch.tv/uccleague - Selostus tosin venäjän kielellä.

Lunasta 2x13,37€ riskitöntä vetoa!


Uusi esportsbetting.com sivusto tarjoaa kaikille uusille pelaajille 5€ ilmaista pelirahaa, sekä lisäksi ensimmäisen talletuksen jälkeen kaksi 13,37€ arvoista riskitöntä vetoa! Lyö vetosi ja jos et tällä kertaa osunut, saat panoksesi takaisin! Lue lisää tarjouksesta täältä tai siirry suoraan esportsbettingille tästä >>

Pelivalintamme:

NoChange @2.50

Rizk - Lue arvostelu

2.50

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Esportsbetting - Lue arvostelu

2.50

Uusi eSportsiin erikoistunut sivusto tarjoaa 5€ ilmaista pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan