NHL: Winnipeg Jets - Dallas Stars

Julkaistu: 06.01.2019 15:26


NHL: Winnipeg Jets - Dallas Stars
NHL | Winnipeg Jets - Dallas Stars | 00.00
Suomalaisille katsojille kohtuulliseen aikaan alkava Winnipegin ja Dallasin matsi on mukava yön herkkupala. Vierailijoiden peli on ollut kokonaisvaltaisesti erinomaista viime aikoina. Jetsillä taas on ollut hieman vaisumpaa menoa.

Kotijoukkue on onnistunut voittamaan viidestä edellisestä pelistä ainoastaan alemman keskikastin Edmonttonin ja Vancouverin. Joukkue joutuu tekemään hieman muutoksia ketjuihin, sillä 1ketjun Nikolai Ehlers on sairastuvalla. Myös kivitalon kokoinen puolustaja Dustin Byfuglien on poissa illan pelistä alavartalovamman vuoksi.

Dallas on pelannut todella pirteästi viime aikoina. Nuoret suomalaiset, etenkin Miro Heiskanen ovat ottaneet paljon vastuuta ja siinä onnistuneet. Ei olekaan ihme, että Heiskanen sai kutsun Allstars-otteluun. Uskon tällä kehityksen suunnalla Heiskasesta kasvavan dominoiva puolustava NHL:ään. Onhan hän sitä jo nyt monissa otteluissa.

Dallasin puolustuspelaaminen on ollut erinomaista. Maalivahdeista Khudobin ja Bishop ovat loistaneet molemmat ja nykyvireessä oikeastaan ihan sama kumman heistä heittää maaliin.

Näen Dallasin mahdollisuudet voiton suhteen hyvinä. Vieraissa on tullut kaksi kovaa päänahkaa peräkkäin Nashvillestä ja Minnesotasta, enkä näe syytä miksei tämä voittoputki jatkuisi. En kuitenkaan näe ottelusta tulevan maalikarkeloita, joten tähän haetaan pelivalintana hieman isompaa kalaa.

Aloita vedonlyönti ilman rekisteröintiä Nopeampi.comissa


Nopeampi.com tarjoaa vedonlyöntiä täysin ilman rekisteröintiä. Sen kuin siirryt sivustolle ja alat pelaamaan! Ei dokumenttien lähetystä, vaan kirjautuminen tapahtuu suoraan pankkitunnuksillasi. Pelaaminen on turvallista ja vaivatonta. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.


Pelivalintamme:

Dallas+ ottelussa tehdään alle 6,5 maalia @4.55

Nordicbet - Lue arvostelu

4.55

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

4.55

Nappaa 100€ vedonlyöntibonus Betssonille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

4.55

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan