NHL: Winnipeg Jets - St. Louis Blues

Julkaistu: 10.04.2019 11:48


NHL: Winnipeg Jets - St. Louis Blues
NHL | Winnipeg Jets - St. Louis Blues | 03:00
NordicBet NordicBet
Winnipegin loppukausi meni kaikkea muuta kuin rallatellen. 20 viimeisen ottelun kuntopuntarilla mitattuna joukkue oli vasta konferenssin kymmenes, kun taas vastustajaksi asettunut St. Louis Blues pelasi kerta kaikkiaan upean päätöskauden ollen koko Läntisen konferenssin paras joukkue.

Pisteissä mitattuna ero ei kuitenkaan ollut suuri. St. Louis voitti viimeisestä 20:stä ottelustaan 12 ja keräsi 27 pistettä, kun taas Winnipeg sai kokoon kymmenen voittoa 21 pistettä.

Jetsin päävalmentaja Paul Maurice sanoi joukkueensa keskittyvän runkosarjan lopun pudotuspeleihin ja haluavansa nähdä ryhmältä kurinalaista puolustuspelaamista. Tähän ei Jets ole kuitenkaan kyennyt. Viimeisessä 20 ottelussa Jets päästi 59 maalia, mikä tekee lähes kolme maalia ottelua kohden.

Talvella näytti vielä, että nimivahva St. Louisin joukkue jää kokonaan pudotuspelien ulkopuolelle, mutta kevättalven hurja loppukiri nosti joukkueen selkeästi pudotuspeleihin. Kokoonpanossa riittää laajuutta, joten Blues on ehdottomasti yksi NHL:n pudotuspelien jokerikorteista.

Tiukoissa pudotuspeleissä kurinalaisuus, puolustuspelaaminen, maalivahtipeli ja erikoistilanteet nousevat isoon osaan.

Kevään otteluissa (viim. 19 peliä) St. Louis Blues nosti ylivoimansa aivan uudelle tasolle (28,0%), kun taas Winnipeg Jets vahva ylivoima menetti tehojaan päätöskierrosten peleissä (23,1%). Myös alivoimalla St. Louis Blues (82,9%) petrasi loppukautta kohden, kun taas Jets (79,2%) ei pystynyt petraamaan runkosarjan kaiken kaikkiaan heikkoa alivoimaansa.

Blues on petrannut kaikilla tärkeillä osa-alueilla koko loppukauden ajan ja sinikeltaiset tulevat olemaan todella mielenkiintoinen ryhmä seurata kevään kamppailuissa. Jets on menettämässä otettaan ja ennen kaikkea alivoima- ja puolustuspelaamista ei ole saatu kauden aikana kuntoon.

Jets nauttii kotietua ja keräsi runkosarjassa hieman enemmän pisteitä. St. Louis Blues on kuitenkin pelissä mukana ja kahden moneyline-kertoimet kelpaavat helposti peleihin.

Pelaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!


Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä! Pääset nyt pelaamaan urheiluvedonlyöntiä ilman ainaisia dokumenttien lähettelyä tai rekisteröintejä. Tutustu Speedybet arvosteluumme tästä tai siirry pelaamaan Speedybetille suoraan.

Pelivalintamme:

Moneyline: St. Louis Blues @2.00

NordicBet - Lue arvostelu

2.00

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.00

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.98

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.98

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan