NHL: Winnipeg Jets - St. Louis Blues - Tarkka pelaaminen jatkuu?

Julkaistu: 11.04.2019 16:29


NHL: Winnipeg Jets - St. Louis Blues - Tarkka pelaaminen jatkuu?
NHL | Winnipeg Jets - St. Louis Blues | 04:30
NordicBet NordicBet
Patrik Laineen avausmaali ei riittänyt Winnipeg Jetsille ensimmäisessä osaottelussa, kun St. Louis Blues haki vieraskaukalosta kiinnityksen jatkopaikkaan 1-2 -voitolla. Laine kuului Winnipegin näkyvimpiin pelaajiin, mutta muuten Jetsin hyökkäyskalusto ei päässyt loistamaan. St. Louis vei ottelua ja otti todella ansaitun voiton päätösminuuttien maalillaan.

Kuten aina pudotuspeleissä, myös tässä sarjassa avausmaalilla on valtava merkitys. Se nähtiin edellisottelussa, missä St. Louis Blues oli selkeästi parempi joukkue koko kamppailun ajan, mutta Laineen upea yksilösuoritus ja siitä seurannut 1-0 -kotijohto johdattivat kuitenkin ottelun pitkälle päätöserään saakka. St. Louis joutui tulemaan takaa ja hallinnan tunne oli Jetsillä, vaikka Blues oli kentällä niskan päällä.

Bluesin kärsivällisyys vieraskentällä kuitenkin palkittiin kolmannessa erässä, missä se iski molemmat maalinsa ja vei 1-2 -voiton. Joukkue osoitti kypsyyttä, eikä turhautunut, vaikka se missasi kaikki ylivoimansa ja kilautti useampaan kertaan maalirautoja.

Ennen ottelusarjaa Bluesin osalta kysymysmerkkejä heiteltiin eniten maalivahti Jordan Binningtonin harteille. Miten keltanokka selviää pudotuspelien valtavasta painetaakasta? Noh, tätä ei tarvitse enää kysyä, sillä Binnington oli Bluesin maalinsuulla ilmiömäisen hyvä. Laineen laukaukselle Binnington ei voinut mitään, mutta kaikki loput 24 laukausta tulokasvahti koppasi näyttävästi.

Myös Connor Hellebuyck oli loistava Winnipegin maalilla. Ilman Hellebuyckin venymisiä St. Louis olisi voinut päästä jo huomattavasti aikaisemmin otteluun mukaan. Näyttäisikin siltä, että tässä sarjassa molempien maalilta löytyy todella kuumat maalivahdit.

Ennen sarjaa odotettiin myös St. Louis Bluesilta selkeästi parempaa erikoistilannepelaamista. Tästä ei ainakaan edellisottelussa saatu viitteitä, sillä Jets onnistui nollaamaan kaikki St. Louisin kolme ylivoimaa totaalisesti.

Viisikkopelaamisessa Blues oli kuitenkin koko kamppailun niukasti edellä. Sisuuntuneena tappiosta Jets saattaa kotiyleisön edessä parantaa paljon peliään. Ennen kaikkea hyökkäyspäähän kaivattaisiin enemmän luovuutta.

Tasoero joukkueiden välillä on kuitenkin ohut, Jets nauttii niukkaa kotietua ja lähtökohdat kamppailuun ovat täysin ympäripyöreät. Edellispeli joukkueiden välillä oli yllättävän tarkkaa, jäähyjä vältettiin selkeästi. Vaikea nähdä, että toisessa ottelussa yhtäkkiä ryhdyttäisiin avaamaan portteja.

Kun vielä maalivahdit ovat tulikuumassa vireessä, voi myös toisesta osaottelusta odottaa vähämaalista. Myös vedonlyönnin kannalta underit sopivat loistavasti peleihin – osuvin ja maistuvin kohde on alle 5,5 maalista tarjottu kerroin 1,81.

Talleta 20€ ja saat 80€ pelirahaa!


Mobilebet on parantanut vedonlyöntibonustaan ja nyt saat esimerkiksi 20€ talletuksella 80€ pelirahaa. Loistavan mobiilialustan omaava Mobilebet on bonuksineen yksi parhaita vedonlyöntisivustoja!
Mobilebet: Lunasta 300% bonus täältä >>

Pelivalintamme:

Alle 5,5 maalia @1.81

NordicBet - Lue arvostelu

1.81

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.81

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.81

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.81

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.76

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan