Valioliiga: Wolverhampton - Newcastle

Julkaistu: 10.02.2019 22:34


Valioliiga: Wolverhampton - Newcastle
Valioliiga | Wolverhampton - Newcastle | 22:00
Vierailija Newcastle on ollut kehno hyökkäyspäässä. Se on nyt tehnyt 25 Valioliigan ottelussa vasta 21 maalia. Vain umpisurkea sarjajumbo Huddersfield on ollut heikompi tekemään maaleja kuin Newcastle.

Newcastlen manageri Rafael Benitez tunnistaa ongelman, ja hakee sille ratkaisua. Tammikuussa Newcastle osti MLS-liigan Atlantasta paraguaylaisen hyökkäävän keskikenttäpelaajan Miguel Almironin avaamaan joukkueen kärkipään peliä.

Kotijoukkue Wolverhamptonilla ei todellakaan ole ongelmia maalin edessä. Varsinkin sen kotikentällä Molineux -stadionilla on maalilaulu soinut tiuhaan. Wolvesin neljässä viime kotiottelussa on tehty yhteensä 18 maalia, kaksi FA Cupin ottelua mukaanluettuna. Wolves on tehnyt näistä itse 12.

Wolverhampton on muutenkin pelaamassa erinomaista kautta. Se on nyt sarjassa seitsemäntenä, eli paras joukkue top kuuden eliitin takana. Seiskapaikka on sarjanousijalle mainio tulos.
Wolvesilla on jo vuosikausia ollut hankaluuksia saada pidettyä kärkidivisioonan paikka. Se oli kolme kautta Valioliigassa vuosina 2009-2012, mutta ei se onnistunut vakiinnuttamaan paikkaansa. Lopulta Wolves putosi jopa League Oneen yhdeksi kaudeksi suoraan Valioliigan ja yhden Championship -kauden jälkeen.
Nyt näyttää paremmalta. Wolvesin ryhmä voisi hyvinkin olla pitkään eteenpäin Valioliigan vakiojengi.

Vetomarkkinoilla saa Wolvesin ja Newcastlen otteluun noin 2.20 -kertoimia yli 2.5 maalia tulokselle. Sen voi pelata. Wolvesin hyökkäys on kuuma, ja Benitez jossain vaiheessa saa oman hyökkäyksensä parempaan kuntoon.

Aloita vedonlyönti ilman rekisteröintiä Nopeampi.comissa


Nopeampi.com tarjoaa vedonlyöntiä täysin ilman rekisteröintiä. Sen kuin siirryt sivustolle ja alat pelaamaan! Ei dokumenttien lähetystä, vaan kirjautuminen tapahtuu suoraan pankkitunnuksillasi. Pelaaminen on turvallista ja vaivatonta. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.


Pelivalintamme:

yli 2.5 maalia @2.25

Betfair - Lue arvostelu

2.25

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betser - Lue arvostelu

2.25

Betser bonus nyt 10€ ilmaisraha ilman kierrätystä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

2.25

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

2.25

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.20

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.20

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.20

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan