FA Cup: Wolverhampton - Shrewsbury

Julkaistu: 05.02.2019 12:28


FA Cup: Wolverhampton - Shrewsbury
FA Cup | Wolverhampton - Shrewsbury | 21:45
FA Cupissa pelataan neljännen kierroksen uusintaotteluita. Wolverhampton kohtaa kotonaan League Onen Shrewsburyn. Ensimmäinen ottelun joukkueiden välillä päättyi 2-2. Wolves oli pelissä jo kahden maalin takaa-ajajana, mutta viimeisen reilun vartin aikana se nousi vielä rinnalle.

Joukkueet ovat kaikin puolin aivan eri tasoa, vaikka ensimmäinen ottelu jäikin tasapeliksi. Wolves on Valioliigassa heti suurseurojen perässä seitsemäntenä. Shrewsbury taas on League Onessa toiseksi viimeinen. Avausottelu joukkueiden välillä vain alleviivasi FA Cupin luonnetta, joskus David kiusaa Goljatia.

Joukkueet ovat myös hyvin erilaisessa kunnossa. Wolves on voittanut kaksi viimeistä ottelua, ja Shrewsbury taas on hävinnyt kaksi viimeistä.

Wolverhamptonin manageri Nuno Espirito Santo tehnee paljonkin pelaajavaihtoja tähän otteluun. Wolvesilla on kapea pelaajamateriaali, ja varmasti liigassa rasitetut avainpelaajat saavat tänään huilivuoron. Kesällä 18 miljoonalla punnalla Wolverhamptoniin tullut Adama Traore saattaa hyvinkin olla tänään avauksessa, ja kyllä Traoren tasoisilla pelimiehillä Wolves on kahta päätä vastustajaa pidempi.
Traore on tällä kaudella pelannut melko vähän. Hän on erityisen nopea pelaaja, ja ihme olisi, jos alasarjojen kankea puolustus pysyisi miehen mukana.

Vetomarkkina on tehnyt Wolvesin pelaamisesta mahdottomuuden, ottelun kertoimet ovat noin 1.18 – 6.70 – 15.00. Myös runsasmaalista ottelua odotetaan, yli 2.5 maalia saa vain noin 1.55 -tason kertoimia. Tämäkään ei houkuta pelaamaan, suuntaan eikä toiseen.
Adama Traoren ensimmäisestä maalista saisi kertoimeksi noin 7.00, ja sitä voi pienellä kokeilla. Vetomarkkinoilla maalintekijä-betsauksen kärjessä on Wolvesin Jimenez, mutta eiköhän hän saa tänään huilivuoron. Jos kokoonpanojen julkistamisen jälkeen Jimenez ja vielä Diogo Jota ovat vaihdossa ja Traore avauksessa, niin eiköhän Traoren maalikerroin putoa roimasti.

Aloita vedonlyönti ilman rekisteröintiä Nopeampi.comissa


Nopeampi.com tarjoaa vedonlyöntiä täysin ilman rekisteröintiä. Sen kuin siirryt sivustolle ja alat pelaamaan! Ei dokumenttien lähetystä, vaan kirjautuminen tapahtuu suoraan pankkitunnuksillasi. Pelaaminen on turvallista ja vaivatonta. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.


Pelivalintamme:

Ensimmäinen maalintekijä A Traore @7.00

Mobilebet - Lue arvostelu

7.00

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

7.00

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

7.00

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

6.40

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

6.40

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

6.40

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan