WRC: Katalonian MM-ralli - Podium

Pe 21.10. | klo 09:33 | WRC | Katalonian MM-ralli - Podium

Kohde sulkeutuu: 21.10.2022 09:33


Rallin MM-sarja on kahta rallia vaille paketissa. Viime rallissa Uudessa-Seelannissa Kalle Rovanperä varmisti rallin maailmanmestaruuden kaikkien aikojen nuorimpana kuljettajana.

Nyt vuorossa on Espanjassa ajettava Katalonian MM-ralli, jossa hienot asfalttitiet tarjoavat ajettavaa 293 erikoiskoekilometrin verran. Nämä kilometrit jakaantuvat yhteensä 19 erikoiskokeelle.

Toyota juhlinnee merkkimestaruutta Kataloniassa


Kalle Rovanperä voitti kuljettajien maailmanmestaruuden Uuden-Seelannin MM-rallissa. Seuraavaksi vaiheeksi jäi merkkimestaruuden varmistaminen Toyotalle, joka on mitä todennäköisemmin varmistuu Katalonian MM-rallissa.

Toyotan johto toisena olevaan Hyundaihin on 81 pistettä. Tämä tarkoittaa siis käytännössä sitä, että Hyundaille ei välttämättä riitä edes kaksoisvoitto mikäli pari Toyotaa ajaa maalin viiden sakissa. Jotenka voidaan sanoa, että kuljettajat saavat tässä rallissa ajaa vapaasti kilpaa ja keskittyä tallipisteiden varmistelun sijaan ajamaan itselleen parasta yksilösuoritusta.

Toyotan ei tarvitse merkkimestaruutta sen kummemmin kuitenkaan varmistella, mutta siitä huolimatta kilpailun suurimmat voittajasuosikit löytyvät Hyundain leiristä.

Tällä kaudella asfaltilla ajetussa Belgian MM-rallissa Hyundai osoitti olevansa vahva auto, ja myös tallin kaksi asfalttispesialistia Thierry Neuville sekä Ott Tänak kuuluvat eittämättä sarjan nopeimpien pikipintakuljettajien joukkoon. Kolmatta autoa kuljettaa kotiralliansa ajava Dani Sordo, jolla on rutkasti kokemusta Katalonian asfaltilta. Sordo on tällä kaudella pystynyt tallin kolmannella autolla tuomaan Hyundaille arvokkaita pisteitä sekä ajamaan hyviä sijoituksia. Hän on paljon kokemusta omaava kuljettaja, joka tietää miten rallia ajetaan parhaimmillaan - virheitä ei juurikaan tule eikä luotto omaan vauhtiin ole epävarmaa.Sordolle viisi podiumia putkeen - tuleeko kuudes?


Vedonvälittäjät eivät taaskaan ole arvioineet vain alle puolikasta kautta ajavaa Dani Sordoa kovinkaan korkealle tulostaulukossa. Rohkenemme olla tästä eri mieltä - Sordolle tarjoillaan parhaimmillaan jopa kolmen kerrointa siitä että mies selviytyy maalin kolmen parhaan joukossa.

Käytännössä jokaisella Hyundain kuljettajalla on teoreettinen mahdollisuus voittaa kilpailu vauhdin puolesta, joten tässä tapauksessa kolmen kerroin Dani Sordon palkintopallisijasta miellyttää erityisen paljon. Viimeisessä viidessä MM-rallissa on johon Sordo on osallistunut WRC- tai Rally1-luokan autolla, on hän ajanut kolmanneksi. Myös viime vuoden Katalonian MM-rallista tuloksena oli hienosti kolmas sija. Tuloksen uusiminen tänä vuonna ei tulisi kenellekään yllätyksenä.

100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Sijoittuu kolmen parhaan joukkoon: Dani Sordo @3.00

Huti
iBet - Lue arvostelu

3.00

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.75

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.75

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Lapilanders - Lue arvostelu

2.5

Lapilanders - Talleta 100€ Saat 200€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betrebels - Lue arvostelu

2.5

Betrebels - Talleta 200€ Saat 400€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan