WRC: Katalonian MM-ralli - Voittajamerkki

Pe 21.10. | klo 09:33 | WRC Katalonian MM-ralli - Voittajamerkki

Kohde sulkeutuu: 21.10.2022 09:33


Rallin MM-sarja on kahta rallia vaille paketissa. Viime rallissa Uudessa-Seelannissa Kalle Rovanperä varmisti rallin maailmanmestaruuden kaikkien aikojen nuorimpana kuljettajana.

Nyt vuorossa on Espanjassa ajettava Katalonian MM-ralli, jossa hienot asfalttitiet tarjoavat ajettavaa 293 erikoiskoekilometrin verran. Nämä kilometrit jakaantuvat yhteensä 19 erikoiskokeelle.

Toyota juhlinnee merkkimestaruutta Kataloniassa


Kalle Rovanperä voitti kuljettajien maailmanmestaruuden Uuden-Seelannin MM-rallissa. Seuraavaksi vaiheeksi jäi merkkimestaruuden varmistaminen Toyotalle, joka on mitä todennäköisemmin varmistuu Katalonian MM-rallissa.

Toyotan johto toisena olevaan Hyundaihin on 81 pistettä. Tämä tarkoittaa siis käytännössä sitä, että Hyundaille ei välttämättä riitä edes kaksoisvoitto mikäli pari Toyotaa ajaa maalin viiden sakissa. Jotenka voidaan sanoa, että kuljettajat saavat tässä rallissa ajaa vapaasti kilpaa ja keskittyä tallipisteiden varmistelun sijaan ajamaan itselleen parasta yksilösuoritusta.

Toyotan ei tarvitse merkkimestaruutta sen kummemmin kuitenkaan varmistella, mutta siitä huolimatta kilpailun suurimmat voittajasuosikit löytyvät Hyundain leiristä.Hyundailla on laittaa rautainen kokoonpano asfaltille!


Hyundain kuljettajakokoonpanoon kuuluvat tässä rallissa Thierry Neuville, Ott Tänak sekä Dani Sordo. Jokainen näistä kuljettajista on MM-sarjan eliittiä asfaltilla.

Neuville heistä nopein - hän johti Belgian MM-ralliakin repäisemällä lauantaipäivänä isoa eroa toisena ajavaan Ott Tänakiin, mutta ulosajo koitui lopulta belgialaisen kohtaloksi. Näin ollen Tänak kaasutteli rallin voittoon. Toyota-kuskit eivät pystyneet vastaamaan kaksikon vauhtiin oikein missään vaiheessa.

Dani Sordo on ajanut viimeisessä viidessä MM-rallissa Rally1/WRC-autolla kolmanneksi, eikä Espanjan matadoria kannata hänen kotirallissaan missään tapauksessa laskea ulos voittotaistosta. Hyundain auto on ollut etenkin vakuuttava nopeissa rallissa - heidän autostaan on löytynyt jopa noin 10 kilometriä tunnissa enemmän maksiminopeutta kuin esimerkiksi Toyotalta. Realistisesti ottaen M-Sport Fordilla ei ole ketään kuljettajaa, joka pystyisi haastamaan Hyundain sekä Toyotan.

Vedonlyöntiyhtiöt ovat arvioineet rallin voittajamerkkiä veikattaessa Hyundain ja Toyotan melko tasanbookiksi Hyundain nauttiessa pientä etua. Meidän mielestä rallin voittajaehdokkaat menevät kuitenkin enemmän Hyundaille, joten lähdetään veikkaamaan että joku Hyundain kolmesta potentiaalisesta kuskista kaasuttelee Katalonian MM-rallin voittoon.

Testierikoiskokeella Hyundai vielä vähän piilotteli vauhtiaan, mutta toisaalta erikoiskoetta haittasivat hankalat sadeolosuhteet eikä testi erikoiskokeen ajoille kannata näin ollen antaa liikaa painoarvoa.

100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Voittajamerkki: Hyundai @1.8

Huti
iBet - Lue arvostelu

1.8

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan