WRC: Kreikan MM-ralli H2H: Sebastien Loeb vs. Jourdan Serderidis

WRC | Kreikan MM-ralli H2H: Sebastien Loeb vs. Jourdan Serderidis | 20:08 | 8.9.2022
Kohde sulkeutuu: 08.09.2022 20:08
Rallin MM-sarja jatkuu viikonloppuna Kreikan Akropolis-rallilla. Rally of Gods tarjoaa tänä vuonna irtokiviä 303 erikoiskoekilometrin verran, jotka jakaantuvat kuitenkin vain 16 erikoiskokeelle. Rajua menoa luvassa sekä kuljettajille että autoille.

Sebastien Loeb osallistuu tämän kauden neljänteen MM-ralliinsa. Vastaansa hän saa tässä rallissa kotikilpailuaan ajavan Jourdan Serderidiksen, joka niin ikään ajaa rallia satunnaisesti. Bookkerit ovat arvioineet nämä "turistikuljettajat" tasabookiksi, joka hieman aiheuttaa hämmennystä.Loeb hakemaan M-Sportille mainetta ja kunniaa


Sebastien Loeb osallistuu Adrien Fourmauxin tilalla Rally1-Pumalla Kreikan MM-ralliin. Huonosti ajanut Fourmaux teki taas tyhmän virheen sunnuntaipäivänä Belgian MM-rallissa, ja romutti haaveet hyvistä MM-pisteistä. Toki Loebin osallistuminen Akropolis-ralliin oli jo varmistunut ennen tätä.

Loeb on tämän kauden ralleissa osoittanut että hänellä riittää vauhtia ajaa aivan kärjen tuntumassa. Kärkivauhti on varmasti myös se mikä Sebillä on mielessä viikonloppuun lähdettäessä, kun hän pääsee tykittämään perjantaina reitille parhaalta mahdolliselta lähtöpaikalta kärjen takaa. Loebin on kuitenkin kokeneena ja fiksuna miehenä ymmärrettävä se, että M-Sportin päälliköt Richard Millener sekä Malcolm Wilson haluavat tulosta, ja ennen kaikkea auton ehjänä maaliin. Siispä toivotaan, että Loeb ajaa tästä rallista fiksulla ajolla hyvän sijoituksen.

Ford Puma on kuitenkin ollut tällä kaudella epäluotettava ralliauto. Välillä ohjaustehostinongelmaa ja milloin mitäkin. Monet ongelmat ovat iskeneet päin kuljettajien kasvoja ja useasti pilanneet mahdollisuudet ajaa hyvistä sijoituksista. Tässä kyseisessä vedonlyöntikohteessa kuitenkin molemmat ajavat samalla autolla, joten sen puolesta etua ei kummallekaan pitäisi tulla.Loeb vs. Serderidis


Vedonvälittäjät ovat tehneet tämän kohteen kertoimien arvioinnissa erittäin ison virheen, sillä todellisuudessa näitä kahta kuljettajaa ei edes voi vertailla keskenään - toinen on kilpakuljettaja ja toinen kirjaimellisesti turisti. Vauhdin puolesta tämän kohteen osumisen kanssa ei ole mitään tekemistä - mestari Loeb ajaa Serderidistä nopeammin kerran kerrasta. Kyse on lähinnä vain siitä, pääseekö Loeb rallissa maaliin. Vauhtia on sen verran enemmän, että pari rengasrikkoa ja jonkin muun pienemmän ongelman kärsii kokea.

Kreikkalainen rikas liikemies, 58-vuotias Jourdan Serderidis, on rallissa nauttimassa vain ajamisesta ja Rally1-auton tuomasta fiiliksestä, ei ajamassa sijoituksista saati MM-pisteistä. Keniassa mies körötteli maaliin ollen muiden kuljettajien keskeytyksien johdosta lopulta hienosti seitsemäs. Eroa rallin voittajaan Kalle Rovanperään kertyi lopulta puoli tuntia. Viime vuonna Kreikan MM-rallissa Serderidis oli 22:s häviten kärjelle 27 minuuttia.

Sebastien Loebin todellinen kerroin tähän pariin pyörisi noin 1,10-tuntumassa, jos sielläkään. Nyt on todellinen herkkupala tarjolla!

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

H2H: Sebastien Loeb vs. Jourdan Serderidis: Sebastien Loeb @1.86

iBet - Lue arvostelu

1.86

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan