WRC: Kreikan MM-ralli - Podium

WRC | Kreikan MM-ralli - Podium | 20:08 | 8.9.2022
Kohde sulkeutuu: 08.09.2022 20:08
Rallin MM-sarja jatkuu viikonloppuna Kreikan Akropolis-rallilla. Rally of Gods tarjoaa tänä vuonna irtokiviä 303 erikoiskoekilometrin verran, jotka jakaantuvat kuitenkin vain 16 erikoiskokeelle. Rajua menoa luvassa sekä kuljettajille että autoille.

Thierry Neuville on ollut tällä kaudella hyvässä vauhdissa. Palkintokorokesijoja on toistaiseksi plakkarissa kuitenkin vain kaksi kappaletta, vaikka vauhtia mieheltä löytyy. Akropoliksessa hän tähtää palkintokorokkeelle.Lähtöpaikka petaa Neuvillelle hyvät mahdollisuudet


Thierry Neuvillen taival kotirallissa Belgian Ypresissä päättyi fanien kannalta suureen pettymykseen, sillä hometown hero jysäytti rallin kärkipaikalta autonsa ojaan ja peli oli taputeltu. Neuville oli ennen lauantain keskeytystä repinyt rohkealla ajolla suuren eron kärkeen.

Ennen Belgian MM-rallia Neuville taisteli MM-pisteissä toisen ja kolmannen sijan välillä, mutta valahti keskeytyksen myötä MM-pisteissä neljänneksi. Tämä tarkoittaa sitä, että Kreikan Akropolis-ralliin Neuville pääsee lähtemään neljänneltä sijalta, mikä tarkoittaa hieman parempaa lähtöpaikkaa kun MM-sarjan kolmelle ensimmäiselle kuljettajalle.

Perjantaina ajetaan yhteensä kuusi rallin 16:sta erikoiskokeesta. Kahteen ajettavia erikoiskokeita on vain yksi kappale, joten lähtöpaikat ovat erittäin isossa roolissa ja Thierry tulee hyötymään tästä. 110:stä erikoskoekilometristä aurattavaa on jopa 92:n kilometrin verran, eli lähes kolmasosan koko rallista. Tämä on huomattavan suuri luku aiempiin ralleihin verrattuna.Neuvillen podium-sijasta tarjolla kelvollisia kertoimia


Thierry Neuvillea ei ole laskettu rallin suurimpiin voittajasuosikkeihin. Haastajiakin tässä rallissa löytyy, sillä myös Sebastien Loeb ja Dani Sordo työntävät oman lusikkansa soppaan kaukaa kärkiletkan takaa.

Neuville sijoittui viime vuonna ongelmien myötä Kreikassa kahdeksanneksi. Vuonna 2013 hän ajoi rallissa kolmanneksi.

Bookkerit tarjoavat Neuvillen palkintokorokesijoituksesta mieluisia kertoimia 2,50 pintaan, joita kelpaa näistä lähtökohdista sovitella kupongille.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Sijoittuu palkintokorokkeelle: Thierry Neuville @2.5

Osuma
iBet - Lue arvostelu

2.5

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.4

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan