WRC: Kreikan MM-ralli - SS1: EKO SSS Olympic Stadium

WRC | Kreikan MM-ralli - SS1: EKO SSS Olympic Stadium | 20:08 | 8.9.2022
Kohde sulkeutuu: 08.09.2022 20:08
Rallin MM-sarja jatkuu viikonloppuna Kreikan Akropolis-rallilla. Rally of Gods tarjoaa tänä vuonna irtokiviä 303 erikoiskoekilometrin verran, jotka jakaantuvat kuitenkin vain 16 erikoiskokeelle. Rajua menoa luvassa sekä kuljettajille että autoille.

Thierry Neuville on ollut tällä kaudella hyvässä vauhdissa. Palkintokorokesijoja on toistaiseksi plakkarissa kuitenkin vain kaksi kappaletta, vaikka vauhtia mieheltä löytyy. Akropoliksessa hän tähtää palkintokorokkeelle, ja heti rallin ensimmäisenä ajettava yleisöerikoiskoe on miehen vahvinta osa-aluetta.Ralli käyntiin Ateenasta - Neuvillella heti iskun paikka


Kilpailijat lähtevät torstai-illaksi jopa 200 kilometrin päähän kilpailukeskuksesta, kun illalla vuorossa on Olympistadionilla ajettava rallin avaava yleisöerikoiskoe SS1 EKO SSS Olympic Stadium, jolla mittaa on karvan alle kaksi kilometriä (1,95km). Olympiastadionilla kurvailtiin viimeksi 17 vuotta sitten.

Thierry Neuvillen odotetaan koko rallista hyvää suoritusta, sillä hän pääsee starttaamaan perjantain lenkille neljäntenä. Lähtöpaikalla ei kuitenkaan tule olemaan merkitystä torstai-illan erikoiskokeella. Paikalle stadionille on kärrätty iso määrä betonia, kaidetta sekä soraa, joista on rakennettu pienimuotoinen rata jossa kaksi autoa pääsee ajamaan samanaikaisesti. Rallin luonteesta poiketen tämä yleisöpyöritys ajetaan kuitenkin soran päälle levitetyllä pikipinnalla.

Suuria eroja yleisöerikoiskokeella ei varmasti nähdä, mutta yleisölle se on suuri spektaakkeli. Thierry Neuville on teknisenä kuljettajana yleensä ollut saman tyylisillä asfalttierikoiskokeilla erittäin terävä, jonka vuoksi hän on myös yksi suurimmista voittajasuosikeista voittamaan pätkän 3,60 kertoimella.
Kertoimenlaskijoilla on kuitenkin käynyt miehen top3-sijaa laskiessa pieni kämmi, josta tarjotaan jopa 2,50 kerrointa. Tämä kerroin on näistä asetelmista erittäin pelattava. Periaatteessa haastajia Neuvillella riittää tässä vaikka millä mitalla, mutta belgialaisen perustekeminen vastaavanlaisissa tilanteissa on ollut lähtöruudukon eliittiä.

Vaikka testi-erikoiskoetta ei voikaan tähän verrata millään tapaa, antoi Neuville siellä jo tulikiven katkuisen varoituksen vauhdistaan kirjauttamalla toiseksi nopeimman ajan tallitoveri Ott Tänakin jälkeen.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

SS1: EKO SSS Olympic Stadium: Thierry Neuville Top3 @2.5

Osuma
iBet - Lue arvostelu

2.5

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan