WRC: Sardinian MM-ralli H2H: Loubet - Fourmaux

WRC | Sardinian MM-ralli H2H: Pierre-Louis Loubet - Adrien Fourmaux | 08:01 | 3.6.2022
Kohde sulkeutuu: 03.06.2022 08:01
WRC-sirkus siirtyy Italian Sardiniaan, kun vuorossa on kauden viides osakilpailu ja toinen sorakilpailu. Sardinian osakilpailu tarjoaa tänä vuonna yhteensä 21 erikoiskoetta, joilla yhteismittaa on 308 kilometriä. Tulikuuma helle tulee riepottelemaan sekä autoja että kuljettajia viikonloppuna.

Portugalin rallissa hyvää kyytiä pitänyt Pierre-Louis Loubet lähtee myös Sardiniassa mittaamaan vauhtiaan, tällä kertaa Puma-veli Adrien Fourmauxia vastaan, jonka alkukausi on ollut heikkoa tekemistä.M-Sport vaatii tuloksia nuorilta ranskalaisilta


Rallin MM-sarjassa valmistajien viimeistä sijaa pitävä M-Sport Ford vaatii kuljettajiltaan tuloksia. Naurunalaisen tilanteesta tekee se, että pelkästään Kalle Rovanperän kauden neljästä ensimmäisestä osakilpailusta keräämä pistepotti on huokeampi, kuin mitä koko M-Sportin vaihteleva viisikko on saanut alkukaudesta aikaan. Toki pisteitä myönnetään vain joka rallin kahdelle nopeimmalle autolle. Silti.

Adrien Fourmaux on lupaava ranskalainen nuori kuljettaja, joka on pystynyt tasaisesti nostamaan vauhtiaan. Viime kaudella kuitenkin Belgian rallissa sattui isompi ulosajo, josta alkoi miehen uralla ehkä pienimuotoinen alamäki. Palikat eivät myöskään ole olleet kasassa tämän kauden alussa, sillä Portugalin ralli oli vasta ensimmäinen osakilpailu jossa mies pääsi maaliin. Tulos ja vauhti eivät kuitenkaan päätä huimanneet.

Tallipäällikkö Richard Millener onkin varmasti painottanut sitä, että auto pitää saada ehjänä maaliin ja tulosta pitää tulla. Niin kuin hyvin on tiedossa, ei M-Sport edelleenkään rahoilla mässäille. Rally2-luokassa on tukku lupaavia ja nopeita kuljettajia, jotka syövät nykyisiltä tallipaikan mikäli urakehitys ei mene suunnitelmien mukaan. Näitä on muunmuassa Fordin leivissä oleva Jari Huttunen, jonka huhutaan saavan Rally1 -luokitellun Puman alleen Jyväskylän MM-ralliin.

Kauden kolmatta ralliaan Pumalla tulee ajamaan niin ikään ranskalainen Pierre-Louis Loubet. Loubetin viime kausi meni pilalle siviilissä sattuneen liikenneonnettomuuden vuoksi, jonka takia mies joutui lonkkaleikkaukseen sekä pitkään kuntoukseen. Loubet ajoi Portugalissa paikoitellen jopa hyviä erikoiskoeaikoja sijoittuen lopulta seitsemänneksi.

Pierre-Louisin kauden ensimmäinen ralli Kroatiassa meni pilalle heti avauslenkillä sattuneiden rengasrikkojen vuoksi. Kun Fourmaux puolestaan keskeytti myöhemmin avauspäivänä, muttei jatkanut enää rallia lauantaina, ei miesten välillä Kroatiasta saatu yhtään vertailukelpoista aikaa.Fourmauxilla liian kovat paineet ajaa tuloksista


Adrien Fourmauxin kaasujalka on tällä hetkellä todella varovainen ja Fourmauxin tuleekin painottaa sitä että auto tuodaan maaliin ja saadaan sille tärkeitä kilometrejä. Valitettavasti Fourmauxin hyökkäyksen varaan hankalassa rallissa ei voi kovin paljoa laskea.

Bookkerit ovat asettaneet Fourmauxin taistelupariksi ralliin Loubetin, joka sijoittui Portugalin rallissa seitemänneksi, Adrienin ollessa yhdeksäs. Loubet oli yksi rallin pirteimmistä yllättäjistä, sillä Loubetilla on tällä hetkellä paljon enemmän kykyä ja resursseja polkea Pumaa parempaan vauhtiin, ja mieheltä odotetaankin rallista hieman parempia erikoiskoeaikoja sekä loppusijoitusta. Tästä huolimatta bookkerit ovat arvioineet kohteen tasabookiksi. Sitä sen ei pitäisi olla, jos otetaan huomioon Fourmauxin epävarmuustekijät.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

H2H: Loubet vs. Fourmaux: Loubet @1.86

Osuma
iBet - Lue arvostelu

1.86

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

1.85

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.85

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan