WRC: Sardinian MM-ralli - Podium

WRC | Sardinian MM-ralli - Podium | 08:01 | 3.6.2022
Kohde sulkeutuu: 03.06.2022 08:01
WRC-sirkus siirtyy Italian Sardiniaan, kun vuorossa on kauden viides osakilpailu ja toinen sorakilpailu. Sardinian osakilpailu tarjoaa tänä vuonna yhteensä 21 erikoiskoetta, joilla yhteismittaa on 308 kilometriä. Tulikuuma helle tulee riepottelemaan sekä autoja että kuljettajia viikonloppuna.

Lähtöpaikat ovat sorarallissa isossa roolissa, ja niistä pääsee nauttimaan perjantaina muutama kuljettaja. Yksi heistä on Portugalissa komeasti kolmannelle sijalle yltänyt Dani Sordo, jolla on hyvää historiaa myös Sardinian MM-rallista.Rovaperä hiljensi asiantuntijat Portugalin esityksellä - Dani Sordo lopulta kolmanneksi


Kalle Rovanperä esitti väkevän ajosuorituksen Portugalin MM-rallissa napaten kilpailusta täydet 25+5 pistepotin. 120 mahdollisesta pisteestä hän on napsinut itselleen 106, ja venyttänyt johdon MM-sarjassa jo 46 pisteeseen ennen toisena olevaa Thierry Neuvillea.

Rovanperän piti kärsiä Portugalissa auraajan roolista, mutta tiet osoittautuivatkin suhteellisen hyväkuntoiseksi ja pöly ei ollut ensimmäisenä ajaneen Kalleen riesana. Rovanperä vältti taidokkaasti myös tekniset murheet sekä rengasrikot. Sardiniassa auraajan rooli on kuitenkin tarjolla taas perjantaina, ja tällä kertaa sitä vaikeuttaa entisestään kaikille uudet erikoiskokeet. Vaikka Rovanperä on kerta toisensa jälkeen hiljentänyt asiantuntijat, sopii tälläkin kertaa uskoa että lähtöpaikasta on Kallelle suurempi haitta.

Dani Sordo sen sijaan nautti Portugalissa hyvästä lähtöpaikasta, muttei saanut siitä ehkä sitä kaikkein suurinta potentiaalia irti. Sordo kituutteli kilpailussa noin viiden nopeimman joukossa, mutta kun kärjestä putosi kuljettajaa pois, nousi kokenut kehäkettu palkintokoroketaistoon. Sordo mittasi autostaan maksimitehot Power Stagella, jolla ajettu suoritus riitti lopulta kolmen parhaan joukkoon.

Sordo ajaa tänä vuonna vain puolet MM-ralleista, jonka vuoksi mies ei MM-sarjan pistetaulukon kärjessä keiku. Tämä tarkoittaa sitä, että mies pääsee jokaisessa sorakilpailussa starttaamaan kisaan erinomaiselta lähtöpaikalta.Sordolla hyvä historia Sardiniasta - lähtöpaikka petaa iskun paikat myös tälle vuodelle


Sardinian MM-rallin vuosina 2019 ja 2020 voittanut Dani Sordo lähtee myös isona podium-kanditaattina myös tämän vuoden ralliin. Portugalissa uuden Rally1-auton kanssa oli vielä hieman opettelun meininki, mutta viimeistään rallin päättäneellä Fafen Power Stagella Sordo näytti mihin vauhtiin autolla yltää peitoten tallitoverinsa sekä kolkaten Toyotan Takamoto Katsutan ulos kolmannelta sijalta.

Lähtöpaikka suosii Sordoa Sardiniassa, joka lähtee uusimaan viime rallin tulosta. Bookkerit tarjoilevat kokeneen kuljettajan palkintokorokesijasta kelvollisia kertoimia.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Sijoittuu kolmen parhaan joukkoon: Dani Sordo @2.05

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

2.05

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

2.05

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

2.00

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Lapilanders - Lue arvostelu

1.95

Lapilanders - Talleta 100€ Saat 200€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betrebels - Lue arvostelu

1.95

Betrebels - Talleta 200€ Saat 400€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan