WRC: Suomen MM-ralli - Podium

WRC | Suomen MM-ralli - Podium | 19:08 | 4.8.2022
Kohde sulkeutuu: 04.08.2022 19:08
Jyväskylän MM-ralli palaa tutulle paikalleen rallin MM-sarjan kalenterissa tänä vuonna. Kauden kahdeksanteen osakilpailuun lähdetään Kalle Rovanperän ylivoimaisesta pistejohdosta.

Ralli tarjoaa tänä vuonna 22 erikoiskoetta ja jopa 322 ek-kilometriä. Esapekka Lappi lähtee erittäin nälkäisenä ajamaan Jyväskylästä hyvää tulosta. Vauhtia miehellä piisaa, mutta pienet tekniset murheet sekä omat virheet ovat jättäneet kauden pistepotin toistaiseksi erittäin laihaksi. Jyväskylässä on kuitenkin kaikki palaset tarjottimella tilanteen korjaamiseksi.Toyota ollut luotettavin automerkki


Kausi 2022 toi mukanaan uudet Rally1-autot jotka ovat polttomoottorien lisäksi varustettu hybridiyksiköillä. Jokainen valmistajista aloitti uuden auton suunnittelun uudelle korimallille, ja suunnittelujen kanssa tuli erityisen kiire. Jopa niin kiire, että tässä vaiheessa kautta voidaan sanoa muutaman merkin jääneen suunnittelujen kanssa puolitiehen.

Etenkin Hyundailla sekä Fordilla on esiintynyt paljon lastentauteja sekä muita vikoja heidän autossaan. Toyota on ollut merkeistä selvästi vahvin, nopein ja luotettavin. Tästä kertoo muun muassa hyvin se, että merkki pokkasi Kenian Safari-rallista puhtaan 1-2-3-4 tuloksen. Se oli ensimmäinen neloisvoitto 30 vuoteen. Silloin kun kuljettaja luottaa autoon, on myös helppo antaa erikoiskokeilla kaikkensa. Jyväskylässä tätä kanttia, sisua, eritoten vaaditaan.

Toyota on höylännyt paljon testiä Keski-Suomessa, koska heidän päämaja on Jyväskylässä. Tämä tarkoittaa sitä, että Suomessa heillä on käytössä enemmän testipäiviä tai testialuetta kuin muilla automerkeillä, joka luo Toyotalle selvän edun. Toyotan apuna on myös timantinkova ja asiantunteva insinööri- sekä kokemuspuoli, joka tietää ja taitaa Jyväskylän sorien salat. Muun muassa myös Latvala pystyy tallipäällikkönä antamaan kuskeilleen oivia vinkkejä.

Kehitystyö auton kanssa on siis pääosin tehty Keski-Suomessa, ja GR Yaris Rally1 rakennettu Keski-Suomen soralle. Ei olisi yllätys, mikäli kolmikko Kalle Rovanperä, Elfyn Evans sekä Esapekka Lappi pitäisi rallissa kovinta vauhtia.


Esapekka Lappi vauhdissa Jyväskylän testeissä Korpilahdella.

Lapin palkintokorokesijasta reilu tarjous


Esapekka Lappi voitti Suomen rallin vuonna 2017. Viime vuonna hän osallistui Secto Rally Finlandiin vuokra-Yariksella, jolla ajoi komeasti neljänneksi. Lappi hyötyi tuolloin lähtöpaikasta, ja tykitti ennakkoluulottomasti kovia erikoiskoeaikoja tauluun.

Tällä kaudella huonosta tuurista kärsineelle Lapille on myös nyt luvassa hyvä lähtöpaikka. Kauden huonot suoritukset peilaantuu rajusti bookkereiden kertoimissa, eivätkä he usko Lappiin tässä kisassa. Pitää kuitenkin pitää mielessä, että vaikka Lappi ajaa vain puolikasta kautta, on hän silti yltänyt useammassa rallissa jo aivan kärkivauhtiin.

Lapin podium-sijasta Jyväskylän MM-rallissa tarjoillaan erittäin absurdia 4,40-kerrointa, jota ei esimerkiksi missään muussa rallissa ole tarjottu. Tämä on otettava isosti talteen, sillä vauhtia palkintokorokkeelle löytyy aivan varmasti.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Sijoittuu palkintokorokkeelle: Esapekka Lappi @4.4

Osuma
iBet - Lue arvostelu

4.4

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.9

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.9

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Lapilanders - Lue arvostelu

1.9

Lapilanders - Talleta 100€ Saat 200€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betrebels - Lue arvostelu

1.9

Betrebels - Talleta 200€ Saat 400€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan