WRC: Turkin MM-Ralli: SS2 Icmeler 1

Julkaistu: 13.09.2019 05:44


WRC: Turkin MM-Ralli: SS2 Icmeler 1
WRC: Turkin MM-Ralli | SS2 Icmeler 1 | 08:08
Turkin MM-ralli starttaa totisesti perjantaiaamun ensimmäisellä metsäerikoiskokeella SS2 Icmeler 1. Mittaa erikoiskokeella on 24,85km, joka on noin neljä kilometriä enemmän kuin vuosi sitten. Ott Tänak on ensimmäinen auto reitillä kello 08:08.

Lähtöjärjestys näyttelee perjantaina roolia


Sarjan kivikkoisin ja rajuin osakilpailu nostaa ison kuhinan lähtöpaikoista. Kukaan ei halua olla ensimmäinen auto reitillä auraamassa muille uraa, eikä kukaan myöskään viimeinen kun maakivet ovat kuoriutuneet esiin. Kahdeksannelta lähtöpaikalta lähtevältä Teemu Suniselta udeltiin mahdollisuuksia kärkivauhtiin, johon hän vastasi että viimeinen lähtöpaikka on huonompi kuin ensimmäinen. Ott Tänak oli eri mieltä ja kuittasi kommentin filosofimaisesti, että "mielipiteitä on yhtä monia kuin lähtöpaikkoja".

Bookkerit ovat asettaneet pätkäpohjista melkoisen tasabookin, kun seitsemälle kuljettajalle tarjotaan kertoimia väliltä 5,00-7,00, ja muutamalle noin 12,00. Lähdemme karsimaan tästä nimiä pois, joiden emme usko yltävän pohjiin perjantain avauspätkällä. Näitä ovat ensimmäisenä lähtevät Ott Tänak, Thierry Neuville, sekä viimeisten joukossa tulevat Esapekka Lappi, Teemu Suninen ja Pontus Tidemand. Keskikastin kuljettajista Dani Sordolla sekä Kris Meekellä ei ole kokemusta erikoiskokeesta edellisvuodelta, mutta testierikoiskokeen nopein Meeke voi silti yllättää vauhdillaan. Jari-Matti Latvala tulee aloittamaan varovaisesti, emmekä usko hänen pohja-aikaan.

Andreas Mikkelsen nauttii viidennestä lähtöpaikasta


Jäljelle jäävät kuljettajat Sebastien Ogier, (Kris Meeke) ja Andreas Mikkelsen, joille molemmille tarjotaan kuuden kerrointa. Viime vuonna pätkä ajettiin lauantaina, jolloin lähtöjärjestyksellä ei ollut negatiivista vaikutusta. Ford Fiestalla ajanut Ogier oli silloin pätkän nopein ja Mikkelsen toiseksi nopein. Citroenin soravauhti Turkissa on kuitenkin pieni arvoitus.

Ogier lähtee reitille kolmantena, emmekä ole varmoja ehtiikö tie puhdistua tarpeeksi. Mikkelsenin lähtöpaikka on viides, jota pidämme koko porukan optimaalisimpana.
Torstai-illan yleisöerikoiskokeelle pohja-ajan kellottanutta Mikkelseniä pidämme muutenkin suurimpana kanditaattina pohja-ajan ajajaksi. Annamme norjalaiselle arvioksi 25-30%, joka muunnettuna kertoimeksi vastaa maksimissaan lukua 4,00. Täten Coolbetin tarjoama 6,00 kerroin antaa sopivasti odotusarvoa, ja kohde kelpaa kupongille mainiosti!

Lunasta 10€ ilmaisveto Liigan avauskierrokselle


Coolbet tarjoaa 10€ ilmaisvedon kaikille Liigan avauskierroksella. Siirry kampanjasivulle, noudata ohjeita ja saat 10€ ilmaisvedon heti käyttöösi. Voit lukea lisää tarjouksesta täältä tai siirtyä suoraan Coolbetille alta.
Coolbet: lunasta 10€ ilmaisvedot Liigaan >>

Pelivalintamme:

Pohja-aika: Andreas Mikkelsen @6.00

Coolbet - Lue arvostelu

6.00

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan