WRC: Uuden-Seelannin MM-ralli - Podium

To 29.9. | klo 22:32 | WRC | Uuden-Seelannin MM-ralli | Podium

Kohde sulkeutuu: 29.09.2022 22:32


Rallin MM-sarja lähenee kauden loppua kun jäljellä on enää kolme osakilpailua. Viikonloppuna kaasutellaan toisella puolella maapalloa Uudessa-Seelannissa, jossa viimeksi on ajettu MM-ralli 10 vuotta sitten. Ralli tarjoaa erikoiskokeita 17 kappaletta, joille yhteismittaa kertyy noin 280 ek-kilometriä.

Sää haitannee mestaruutta jahtaavaa Kalle Rovanperää - ajopaikoilla suuri merkitys brutaaliin perjantaipäivään


Tuuri sään kanssa olisi voinut olla Kalle Rovanperälle parempikin. Uuteen-Seelantiin on luvattu sadetta, mutta vain lauantaiksi ja sunnuntaiksi. Kalle joutuu auraamaan reitillä perjantaina, jolloin tiet ovat kuivat.

Kaiken hyvän lisäksi Uuden-Seelannin MM-rallin erikoisuus on se, että perjantain ajomäärä kattaa yli puolet koko rallista (160km). Lauantaina ajetaan vain noin 90 ek-kilometriä, ja sunnuntaina vain reilut 30. Ralli mitä todennäköisimmin ratkotaan jo heti avauspäivänä idyllisissä Uuden-Seelannin maisemissa.

Teiden luonne sopii Rovanperälle loistavasti. Isoa, leveää baanaa, hyppyjä ja jouhevia mutkia. Valitettavasti irtokivillä rullaaminen tekee ensimmäisille autoille tästä todella liukasta. Niinpä lähtöpaikat näyttelevät tässä isoa roolia.

Kallen tehtäväksi jää tappioiden minimointi, jonka lisäksi mielessä pyörii varmasti ettei Ott Tänak pääsisi kovin suurelle karkumatkalle.Evans hyökännee hyvältä lähtöpaikalta


Sopivasti kärjen takaa pääsee lähtemään walesilainen Elfyn Evans, joka kärkkyy MM-pisteissä neljäntenä heti Kallen, Tänakin sekä Thierry Neuvillen jälkeen. Evansilla on siis ehkäpä tästä potentiaalisimmasta nelikosta paras lähtöpaikka.

Hyundai sekä Ford eivät ajata kovia luita kolmosautoissaan tässä rallissa, joten Evansin takaa lähtevät haastamaan oikeastaan vain Craig Breen sekä Sebastien Ogier.

Iso ja leveä tie sopii Evansin ajotyylille, kuin myös sateiset sekä mutaiset olosuhteet joita varmasti myös viikonlopun aikana nähdään. Bookkerit eivät ole asettaneet Evansia kovin suureksi voittajasuosikiksi, mutta näistä lähtökohdista katsoen pitäisi miehellä riittää hyvinkin sauma vähintään palkintokorokkeelle asti. Testi-erikoiskokeella Evans kirjautti aikoja jo aivan kärjen tuntumaan.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Sijoittuu palkintokorokkeelle: Elfyn Evans @1.95

Huti
iBet - Lue arvostelu

1.95

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.85

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan