WRC: Viron MM-ralli - Podium

WRC | Viron MM-ralli - Podium | 07:45 | 15.7.2022
Kohde sulkeutuu: 15.07.2022 07:45
Kalle Rovanperä johtaa rallin MM-sarjaa jopa 65 pisteen erolla ennen Belgian Thierry Neuvillea. Kolmanneksi suurimman pistepotin itselleen kasannut Ott Tänak on jo 83 pisteen päässä suomalaisesta. Nyt vuorossa on Viron MM-ralli, jossa hurja suomalainen kyykytti muita viime vuonna napaten rallista uran ensimmäisen voiton näytöstyyliin minuutin erolla.

Virossa nähdään myös toista suomalaisväriä, sillä Esapekka Lappi palaa GR Yariksen rattiin. Lappi pääsee tykittämään reitille joukon hänniltä ja häntä odotetaan rallin kärkitaistoon.Toyotat olleet nopeita - Virossa pieni kotikenttäetu


Toyota on ollut tänä vuonna erittäin nopea auto. Juhannuksena ajetussa Safari-rallissa Jari-Matti Latvalan tallipäälliköimä tiimi nappasi jopa neljä ensimmäistä sijaa Rovanperän, Sebastien Ogierin, Takamoto Katsutan sekä Elfyn Evansin johdolla. Tärkeimpänä elementtinä kaikesta Toyota on pystynyt tarjoamaan kuljettajilleen luotettavan menopelin.

Seuraavaksi vuorossa olevissa Viron ja Suomen MM-ralleissa Toyotalla toimii kotikenttäetu, sillä he ovat päässeet ajamaan testiä kyseissä maastossa. Autoa on kehitetty nopeilla sorateillä, ja tästä pitäisi olla pieni etulyöntiasema. Toki, pärjää sitä muillakin merkeillä eikä sovi unohtaa Ott Tänakia, joka varmasti ajaa kotirallissaan kovaa.

Rallilla on mittaa vajaat 314 ek-kilometriä, jotka jakaantuvat yhteensä 24:lle erikoiskokeelle.Esapekka Lappi ollut hyvässä vauhdissa keskeytyksistä huolimatta


Esapekka Lapin rallikausi on vauhdin puolesta alkanut varsin hyvin. Ruotsin MM-rallista tuli kolmas sija, mutta Kroatian sekä Sardinian MM-rallit päättyivät rallin kärjestä keskeytykseen. Sardiniassa jopa voidaan puhua pienoisesta epäonnestakin, kun auto otti pohjakosketuksen ja sinkosi ulos ajouralta. Paljon on varmasti jäänyt hampaankoloon, sillä todellista vauhtia ei olla vielä päästy ulosmittaamaan.

Vaikka Lappi ei viime vuosina montaa rallia ole ajanut, ovat tulokset olleet maailmanluokkaa. 2021 hän ajoi Rovaniemen sekä Portugalin MM-rallin voittoon R5-luokassa, sekä Jyväskylän MM-rallissa vuokralla olleella Yariksella komeasti neljänneksi.

Nopeat sorarallit kuuluvat Esapekan vahvuusalueisiin ja mieheltä odotetaankin Virosta kovaa tulosta. Tai ainakin kaikki muut odottavat kuin vedonvälittäjät, jotka maksavat Lapin podium-sijasta rahat reilusti yli kolminkertaisena takaisin. Lähtöpaikka säästä riippuen saattaa auttaa Lappia perjantaina, ja pelkän vauhdin puolesta pitäisi riittää myös kolmen joukkoon. Tämä tarjous kelpaa peleille varsin hyvin!

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Sijoittuu palkintokorokkeelle: Esapekka Lappi @3.3

Huti
iBet - Lue arvostelu

3.3

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

3.25

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betrebels - Lue arvostelu

3.2

Betrebels - Talleta 200€ Saat 400€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

3.2

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Lapilanders - Lue arvostelu

3.2

Lapilanders - Talleta 100€ Saat 200€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan