Carabao Cup: Wycombe - Norwich

Julkaistu: 25.09.2018 12:27


Carabao Cup: Wycombe - Norwich
Carabao Cup | Wycombe - Norwich | 21:45
Englannin liigacupia eli nykyisin Carabao Cupiksin kutsuttua turnausta pelataan jälleen tiistaina Englannissa. Turnauksessa pelaa joukkueita aina Valioliigasta League kolmoseen saakka. Teemu Pukin Norwich City on edennyt 16 parhaan joukkoon ja tässä vaiheessa mukana on enää kolmen korkeimman sarjatason joukkueita, paitsi yksi League Two:sta. Norwich voitti ensimmäisellä kierroksella Stevenagen ja toisella kierroksella yllätti Valioliiga-joukkue Cardiffin. Pukki iski ensimmäisessä cupin ottelussa pallon kertaalleen verkkoon.

Wycombe pelasi viime kaudella League Two:ta mutta sijoittui kolmanneksi ja nousi League One:en. Uusi kausi korkeammassa sarjassa on osottautunut vaikeaksi, mutta ei mahdottomaksi. Taistelu sarjassa säilymisestä on varmasti Wycomben pääasiallinen focus, mutta mistään heittopussista ei ole kuitenkaan kyse. Tällä hetkellä Wycombe on League Onen sarjataulukossa yhdeksän ottelun jälkeen sijalla 18. Pisteitä on kasassa 8 ja tehtyjä maaleja 9 eli maali per peli.

Norwich tulee tänään lepuuttamaan avainpelaajiaan ja Teemu Pukki ei luultavammin pue keltaista paitaa tänään ylleen. Joukkueen päävalmentaja on kertonut, että joukkueella on edessään kova haaste vaikka Wycombe onkin alemman sarjatason joukkue. Norwich on esiintynyt Championshipissä ja Cupissa hyvin, mutta Farke painottaa, että mitä tahansa voi tapahtua cupin peleissä. Pelaajavaihdokset saattavat muuttaa hieman peliä ja vaikuttaa varsinkin tiettyjen pelaajien yhteispeliin ja sitä kautta joukkueen koko pelin rytmiin.Joukkueiden kokoonpanoa ei ole vielä vihjeen kirjoitusvaiheessa julkaistu, mutta oletamme että Norwichin parhaimmat pelaajat eivät tänään pelaa tai aloittavat ainakin penkillä. Mr Green tarjoaa tässä vaiheessa kuitenkin maalintekijäkertoimia ja Teemu Pukki saa kertoimeksi 2,63 että pallo helähtää maaliin.

Norwichilla on tällä kaudella hyvä mahdollisuus mennä pitkälle Cupissa ja miksi he eivät käyttäisi tätä mahdollisuutta hyväkseen. Seuraavalla kierroksella voi hyvinkin tulla seinä vastaan, kun vastaan asettuu todennäköisesti Valioliigajoukkue Burnley. Norwich saa kertoimeksi yli kahta, jonka näämme riittäväksi kertoimeksi heille, vaikka jokunen avainpelaaja olisikin sivussa. Jos Pukki ja muut parhaimmat pelaajat ovat penkillä ja tuovat toisella puoliajalla vahvistusta Norwichin peliin, pitäisi tämän olla selvä ja ratketa viimeistään toisella puoliajalla.

Talleta 20€ ja saat 80€ pelirahaa!


Mobilebet on parantanut vedonlyöntibonustaan ja nyt saat esimerkiksi 20€ talletuksella 80€ pelirahaa. Loistavan mobiilialustan omaava Mobilebet on bonuksineen yksi parhaita vedonlyöntisivustoja!
Mobilebet: Lunasta 300% bonus täältä >>

Pelivalintamme:

Norwich @2.10

Coolbet - Lue arvostelu

2.10

Lunasta 100% talletusbonus 150€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.02

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

2.02

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.00

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.00

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.98

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.98

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

1.96

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan