International Championships: Yan Bingtao - Alfie Burden

Julkaistu: 02.08.2019 22:34


International Championships: Yan Bingtao - Alfie Burden
International Championships | Yan Bingtao - Alfie Burden | 09:30
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet TV
Katso tämä ja kaikki muut Snookerin koko kilpailukauden kaikki TV-ottelut ilmaiseksi netissä! Voit lukea lisäohjeet Snooker Live Stream-sivultamme tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle tästä.

Kyseessä on International Championships – turnauksen karsintaottelu, mihin kiinalainen Yan Bingtao lähtee massiivisena ennakkosuosikkina.

Yan pelasi upeasti jo World Cupissa aisaparinsa Ding Junhuin kanssa, mutta vielä kovempaa menestystä tuli Riga Mastersista, kun kiinalainen voitti koko turnauksen. Kun vasta vain Riga Masters on pelattu, ei Yanilla ole siis vielä ainoatakaan henkilökohtaista tappiota koko kaudelta.

Alfie Burdenin taulu sen sijaan on täysin sekaisin. Burden ei ole voittanut otteluakaan koko kalenterivuonna ja edellinen voitto on Scottish Openista joulukuun 2018 puolivälistä. Ensimmäisessä tämän kauden ottelussaan Burden hävisi maailmanlistan sijalta 107 löytyvälle David Gracelle freimein 4-2.

Kiinalainen on kotiturnauksessaan varmasti täynnä itseluottamusta, kun kausi on saanut lentävän lähdön. Perustasoero pelaajien välillä on mittava, eikä Burdenin pelistä ole tullut kuukausiin yhtään mitään. Helposti hermostuva pelaaja on lisäksi nopeasti luovuttamassa, jos peli ei lähde oikeille raiteilleen.

On hyvin hankala nähdä, miten Yan Bingtao ei voittaisi tätä ottelua. Kertoimet ovat toki alhaalla, mutta liian korkeita tästä huolimatta ja äärimmäisen osuvina kohteina ne kelpaavat peleihin. Yanin voiton (1,29 Nordicbet) lisäksi myös tasoituksellisia freimi-vetoja voi kokeilla peleihin.

Talleta 20€ ja saat 80€ pelirahaa!


Mobilebet on parantanut vedonlyöntibonustaan ja nyt saat esimerkiksi 20€ talletuksella 80€ pelirahaa. Loistavan mobiilialustan omaava Mobilebet on bonuksineen yksi parhaita vedonlyöntisivustoja!
Mobilebet: Lunasta 300% bonus täältä >>

Pelivalintamme:

Tasoitus (freimit): Yan Bingtao -2,5 @1.90

Mobilebet - Lue arvostelu

1.90

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.90

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan