Snooker: Yan Bingtao - Elliot Slessor

Julkaistu: 01.08.2020 16:16


Snooker: Yan Bingtao - Elliot Slessor
Snooker | Yan Bingtao - Elliot Slessor | 12:00
Eaglebet Eaglebet
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet TV
Katso tämä ja kaikki muut Snookerin koko kilpailukauden kaikki TV-ottelut ilmaiseksi netissä! Voit lukea lisäohjeet Snooker Live Stream-sivultamme tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle tästä.

Sunnuntai tarjoilee huippukiinnostavan kattauksen snookeria Sheffieldin MM-kisoista. Heti kärkeen yhteen iskevät kaksi nuoremman polven edustajaa, Kiinan ilmiömäinen lahjakkuus Yan Bingtao sekä loistavat MM-karsinnat pelannut Englannin Elliot Slessor.

Lajin tulevaisuus kehissä?


Yksi kaikkien aikojen lahjakkuuksista Yan otti nuoren uransa ensimmäisen ranking-turnauksen voiton heti kauden ensimmäisessä kisassa Riga Mastersissa. Lisäksi kaudelta on taskussa muutama välieräpaikka sekä Players Championshipin hävitty finaali. Nuorukainen on noussut ensimmäistä kertaa maailmanlistalla top-16 sisään ja siten myös sijoitetuksi pelaajaksi MM-kisoissa.

Ei sesonki silti kiinalaiselta ilman vaikeuksia ole sujunut. Ennen koronataukoa tuli avauskierroksella tappio yllättävän vaisulla esityksellä maanmiehelle Tian Pengfeille ja Tour Championship loppui myös aikaisin Mark Selbyn käsittelyssä. Joka tapauksessa todella kypsää ja tasapainoista snookeria pelaava Yan on suurella todennäköisyydellä yksi lajin isoista nimistä tulevina vuosina ja kenties vuosikymmeninäkin.

Slessor puolestaan on melko tuntematon suuruus monelle, maailmanlistalla 25-vuotias englantilainen on ennen tätä turnausta sijalla 69. Juoksevalla vuoden ranking-listalla sijoitus on kuitenkin paljon parempi ja jo pääsy MM-kisojen pääsarjaan nostaa sitä jälleen rutkasti. Ensi kaudella ovet aukeavat suurella todennäköisyydellä jälleen hieman useampiin Main Tourin kisoihin jo pelkän rankkauksen perusteella.Slessor pelasi suorastaan loistavat karsinnat voittamalla ensin helposti Puolan Antoni Kowalskin ja perään vielä helpommin lajin kovahkot nimet Ben Woollastonin ja Martin O'Donnelin. Kun myös kesäkuun Championship Leaguen karsinnoissa nuorukainen pelasi kolme lupaavaa ottelua, flow tuntuu olevan vahvasti päällä. Ensimmäinen kerta Cruciblessa on tietysti vielä kovempi haaste, mutta ainakaan karsintojen perusteella Slessoria ei huimaa piiruakaan.

Pelivihje


Yan on luonnollisesti pelaajista parempi, mutta ei Slessor nykyvireessään vailla mahdollisuuksia ole. Tuore tuntuma kilpailullisesta snookerista auttaa myös hieman englantilaista. Altavastaajat ovat pääosin pitäneet suosikit melko hyvin nuhteessa turnauksen alussa ja Slessorilla on ehdottomasti saumat jatkaa tätä trendiä.

ComeOn: Talleta 10€ & saat 50€ pelirahaa!


Vedonlyöntisivusto ComeOn tarjoaa kaikille uusille pelaajille 50€ pelirahaa, kun teet vain 10€ talletuksen. Viisinkertaista talletuksesi tänään liittymällä sivustolle alta, tai lue lisää sivustosta ComeOn arvostelustamme.
Comeon: talleta 10€ & saat 50€ pelirahaa ››

Pelivalintamme:

Elliot Slessor +3.5 framea @1.9

Coolbet - Lue arvostelu

1.9

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.88

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.88

Mobilebet - 400% tai 100€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.88

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NightRush - Lue arvostelu

1.88

Lunasta 100%/100€ bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.88

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.88

Speedybet - Uusi 200€ bonus tarjolla!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.88

Hyödynnä 100€ bonus uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Eaglebet - Lue arvostelu

1.87

Hyödynnä Eaglebetin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan