Koripallon MM-kisat: Yi Jinlian pistekeskiarvo turnauksessa

Julkaistu: 04.09.2019 23:37


Koripallon MM-kisat: Yi Jinlian pistekeskiarvo turnauksessa
Koripallon MM-kisat | Yi Jinlian | Pistekeskiarvo turnauksessa
Koripallon MM-kisojen yksi yllätyksistä kenties oli Kiinan tippuminen alempaan jatkosarjaan ja sijoitusotteluihin. Kiina pelasi yhdessä Venezuelan, Puolan ja Norsunluurannikon kanssa, mutta kykeni lopulta voittamaan vain Norsunluurannikon. Kiina jäi viimeisessä ottelussa Venezuelan hampaisiin ja mm. tähtipelaaja Yi Jinlian pelasi todennäköisesti kisojen heikoimman ottelunsa. Yi Jinlian on ollut jo vuosia Kiinan johtava pelaaja ja ollut sitä myös tässä turnauksessa.

Vihjeemme kohdistuukin hänen pisteisiinsä turnauksessa. Jinlian on tehnyt tähän mennessä 18 pistettä keskiverroin per ottelu, kun esimerkiksi Mr Green tarjoaa hänelle 2,65 kerrointa, jos hän ylittää turnauksessa 20,5 pistekeskiarvon. Tämä vaatisi, että Jinlian tekee kahdessa viimeisessä ottelussa 24,5 per peli. Jinlian on tähän mennessä tehnyt peleissä 19, 24 ja 11 pistettä. Kiinan kaksi viimeistä ottelua ovat Etelä-Koreaa, sekä Nigeriaa vastaan.Jinlian on centeri ja pystyy viimeistelemään hyvin korin alta, mutta on myös hyvä heittäjä. Jinlian on heittänyt kolmoset turnauksessa 3/8 tähän mennessä. Ensimmäisenä vastustajan on selvästi heikompi Etelä-Korea. Kiina on iso suosikki ja kotikisoissa toisen lähes naapurimaan kohtaaminen antaa hieman lisäpotkua Kiinalle. Joukkue haluaa varmasti päättää kotikisat hyvin ja uskomme Jinlianin johdattavan Kiinan selvään voittoon ja tekevän isot tilastot. Korealla ei ole kokoa, joten 212cm pitkä Jinlian tulee olemaan dominoiva korin alla.

Tällä kertoimella olemme valmiita pelaamaan Jinlianin yli 20,5 pistekeskiarvoa turnauksessa ja riskiin nähden 2,65 kerroin on hyvä.

Tuplaa tämän kohteen voitot 200€ saakka!


Voit tuplata tämän kohteen voitot liittymällä uutena pelaaja Mr Greenin vedonlyöntiin ja hyödyntämällä tervetulotarjouksesi. Saat ensimmäisen vetosi voitto-osuuden tuplana aina 200€ saakka. Lue halutessasi lisää Mr Green arvostelustamme tai siirry pelaamaan alta!
Mr Green: siirry sivustolle ja tuplaa voittosi >>

Pelivalintamme:

Yi Jinlian yli 20,5 pistekeskiarvo @2.65

Unibet - Lue arvostelu

2.65

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

2.65

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.65

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.65

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.65

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan